- 29 Ocak 2011
- 47.650
- 19.514
- 2.898
Ne gibi pardon?Arkadaşlar ben bir duyum aldım.. Türkiye'den. %99 doğru..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne gibi pardon?Arkadaşlar ben bir duyum aldım.. Türkiye'den. %99 doğru..
famara gelirse ilk 11 için gelmeyecek bence.burak ı yedeklemek için alınıyordur yoksa direkt ilk 11 e alınmayacaktır bence.aradığımız adam mı değil bence ama damiao geleceğine bu gelsin daha iyi.en azından yedek te umut yerine bu dursun.
Bence biz bunları video için değil atletik oyuncular oldukları için sevdik.Galiba forum olarak en çok famara ve castillo videolarını beğendik değil mi?
Bence yanılıyosun renktaş gayet etkili bizim lige uygun iş yapar kesinlikle zaten marseille alacak biz almazsak bazı oyuncuların kumaşı belli olur ayrıca direk 11 başlar bu kadar yeteneksiz forvetimiz varkenfamara gelirse ilk 11 için gelmeyecek bence.burak ı yedeklemek için alınıyordur yoksa direkt ilk 11 e alınmayacaktır bence.aradığımız adam mı değil bence ama damiao geleceğine bu gelsin daha iyi.en azından yedek te umut yerine bu dursun.
akıllı adamın hali başka oluyorne yedeği ya bu adam sırtında burak+umutla gol atar
haha.ben sana bir tane youtube dan burak videosu hazırlasam la bunu alalım kaç paraysa dersin.dediğim gibi burağı yedeklemek için düşünüyorlardır eğer famara gelecekse.neyse gelince görürsün burak mı oynar famara mıne yedeği ya bu adam sırtında burak+umutla gol atar
famara gelirse ilk 11 için gelmeyecek bence.burak ı yedeklemek için alınıyordur yoksa direkt ilk 11 e alınmayacaktır bence.aradığımız adam mı değil bence ama damiao geleceğine bu gelsin daha iyi.en azından yedek te umut yerine bu dursun.
haha.ben sana bir tane youtube dan burak videosu hazırlasam la bunu alalım kaç paraysa dersin.dediğim gibi burağı yedeklemek için düşünüyorlardır eğer famara gelecekse.neyse gelince görürsün burak mı oynar famara mı
razı zaten tweet favlıyo sorun bence kulüpleri ikna etmek iki kulüp var ortada biri bonservisi elinde olan sochaux digeri şu an kiralık oynadığı clermontAgha famara bize gelmeye dünden razı olur önemli olan yönetime baskı yapmak
sağol Sergen Famaraya ne diyosunHayırlı nöbetler dilerim rtaşlar
Clermonta carole ile umutu verelim ikna olurlarrazı zaten tweet favlıyo sorun bence kulüpleri ikna etmek iki kulüp var ortada biri bonservisi elinde olan sochaux digeri şu an kiralık oynadığı clermont