Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
famara gelirse ilk 11 için gelmeyecek bence.burak ı yedeklemek için alınıyordur yoksa direkt ilk 11 e alınmayacaktır bence.aradığımız adam mı değil bence ama damiao geleceğine bu gelsin daha iyi.en azından yedek te umut yerine bu dursun.

Pione Sisto ile Famara bize cok sey katardi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

famara gelirse ilk 11 için gelmeyecek bence.burak ı yedeklemek için alınıyordur yoksa direkt ilk 11 e alınmayacaktır bence.aradığımız adam mı değil bence ama damiao geleceğine bu gelsin daha iyi.en azından yedek te umut yerine bu dursun.

ne yedeği ya bu adam sırtında burak+umutla gol atar

bu Famara çılgın bir adama benziyor iyi işlenirse Next Drogba olur.

Bence yanılıyosun renktaş gayet etkili bizim lige uygun iş yapar kesinlikle zaten marseille alacak biz almazsak bazı oyuncuların kumaşı belli olur ayrıca direk 11 başlar bu kadar yeteneksiz forvetimiz varken

ne yedeği ya bu adam sırtında burak+umutla gol atar
haha.ben sana bir tane youtube dan burak videosu hazırlasam la bunu alalım kaç paraysa dersin.dediğim gibi burağı yedeklemek için düşünüyorlardır eğer famara gelecekse.neyse gelince görürsün burak mı oynar famara mı

Bu herif buragi yedek kulübesine gömer. Burak ile top diye oynar bu azman beyabi.:)

Şu Famara'ya herkes bi twit atsa ya belki adam etkilenir.Bu adam son sansimiz?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haha.ben sana bir tane youtube dan burak videosu hazırlasam la bunu alalım kaç paraysa dersin.dediğim gibi burağı yedeklemek için düşünüyorlardır eğer famara gelecekse.neyse gelince görürsün burak mı oynar famara mı

ben 15 yıldır gs tüm maclarını izliyorum burak+umut gibi forvet hattı görmedim şuan kim gelse o oynar

Agha famara bize gelmeye dünden razı olur önemli olan yönetime baskı yapmak

Bugün maci varmis.

Agha famara bize gelmeye dünden razı olur önemli olan yönetime baskı yapmak
razı zaten tweet favlıyo sorun bence kulüpleri ikna etmek iki kulüp var ortada biri bonservisi elinde olan sochaux digeri şu an kiralık oynadığı clermont

Şuan alma ihtimalimiz yüksek olan 3 futbolcu olan damiao, farmara ve benitez ne yazıkki Buraktan kötü oyuncular. Yani Burağı kesemeyecek futbolcular.

Bize Remy, Adebayor veya Papiss Cisse lazımdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt