Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Bey, Famara yedek peki.Damiao kötü peki . Biz kimi alalım ? Kimi istersiniz? Adamlar GENÇ alacak, yani kariyerli biri olmayacak. Peki bu durumda kimi beğenelim ? Videoda izleyecekler tabi, burada biri gelip ben Fransa 2. ligini ya da Arjantin ligini çok izliyorum ve bunlar çok iyi dese sadece saflar inanır.Videodan başka çaremi var , kariyeri olmayan GENÇ futbolcular için . Yanlış anlamayın beğenip beğenmemenize karışamam , ben video mevzusuna açıklık getirmek istedim.

dostum bak zaten aradıkları adam yedek için işte neyini anlamıyorsunuz.o yaşlarda bir adam arıyorlar ki hem gelecek vaat etsin hemde yedekte oturunca homurdanmasın.hemde burak vs giderse veya kariyeri ii ce inişe geçerse elimizde bu var diyebilelim diye hem bu yaaş aralığında hemde geleceği olabilecek adam arıyorlar forvete.damiao olsa ismi cismi vs den dolayı ilk 11 çıkar o adam ama oda herhalde 2-3 maç olur umuttan beter o.devre arasında burağı kesebilecek forvet almam çok zor.alabiliyorsan charlie austin veya milik gibi adamları al ancak onlar kesebilir şu ortamda burağı.famara vs gibi gelecek vaat eden adamlar potansiyelli yedek forvet olabilir şu anda sadece.

yarın maçtan sonra denizli açıklar ismi büyük ihtimal en kötü mevki olarak

yav yeterki gelsin famara vs burak yeteneksizinin adele problemi geçmez artık tek özelli sürati olan bir futbolcunun(onuda kullanamıyor) üst üste adele sakatlığı yaşayıp düzeldiğini ben hiç görmedim 3 hafta üst üste oynayamaz bu herif rahat olun

Nerde garip saçma sapan futbolcu varsa dibinde bitiyoruz. Nerden buldunuz allahın arjantin köylüsünü

Famara Buraktan kötü diyenler yarın göz doktoruna ve psikiyatr a gitsin

Burak ı bilic'in takıma satmayanlar GALATASARAYI satmışlardır

yav yeterki gelsin famara vs burak yeteneksizinin adele problemi geçmez artık tek özelli sürati olan bir futbolcunun(onuda kullanamıyor) üst üste adele sakatlığı yaşayıp düzeldiğini ben hiç görmedim 3 hafta üst üste oynayamaz bu herif rahat olun
ARdayı pubis pubis diye diye kaçırdılar bu herife de yüklensek belki kaçar

dostum bak zaten aradıkları adam yedek için işte neyini anlamıyorsunuz.o yaşlarda bir adam arıyorlar ki hem gelecek vaat etsin hemde yedekte oturunca homurdanmasın.hemde burak vs giderse veya kariyeri ii ce inişe geçerse elimizde bu var diyebilelim diye hem bu yaaş aralığında hemde geleceği olabilecek adam arıyorlar forvete.damiao olsa ismi cismi vs den dolayı ilk 11 çıkar o adam ama oda herhalde 2-3 maç olur umuttan beter o.devre arasında burağı kesebilecek forvet almam çok zor.alabiliyorsan charlie austin veya milik gibi adamları al ancak onlar kesebilir şu ortamda burağı.famara vs gibi gelecek vaat eden adamlar potansiyelli yedek forvet olabilir şu anda sadece.
Ben de ilk sizin gibi kızdım bu duruma lakin yapacak bir şey yok, genç alacaklar ve benim de gözlemlediğim kadarıyla adı geçenlerden daha BİZİM İHTİYACIMIZ olan bu Famara , tanımıyorum herkes gibi. İyi kötü de demiyorum sadece aradığımız tip olduğunu söylüyorum. Fizik ve tekniğiyle oynayacak biri lazım bize. Damiao'yu kötülemişsiniz doğrudur son 2 senedir yatıyor ama Milik de daha birçok şeyi başarabilmiş bir oyuncu değil bence henüz. Austin'i izlemedim, yorum yapmam ama istatistik olarak baktığım da Premier Lig için iyi rakamlar tutturmuş . Onu da biz alamayız. Neyse biri gelsin de artık sıkıldık , hep konuşuyoruz ama olan biten yok.

Famara Buraktan kötüymüş. Yok anca yedek olurmuş. He canim he. Buraktan daha kötü topçu dünyada 1 tane var O da Umut Bulut. O hangisi iyi tartişilir.:D

ARdayı pubis pubis diye diye kaçırdılar bu herife de yüklensek belki kaçar

melo kalıp burak gitseydi şuan en fazla maximum 3-4 puan olurdu fark hem bonservis hemde maaş yönünden de daha faydalı olucaktı ben hiç kimseye kin tutmadım ömrüm boyunca ama bu dursun ile hamzanın iki yakası bir araya gelmesin arkadaş.. melo kalıp bir tane sağ bek alsalardı şuan başka birşey konuşuyor olurduk Allah belalarını versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt