Ahmet Murat
Sarı Üye
- 22 Ocak 2010
- 867
- 22
- 1.128
Ahmet Bey, Famara yedek peki.Damiao kötü peki . Biz kimi alalım ? Kimi istersiniz? Adamlar GENÇ alacak, yani kariyerli biri olmayacak. Peki bu durumda kimi beğenelim ? Videoda izleyecekler tabi, burada biri gelip ben Fransa 2. ligini ya da Arjantin ligini çok izliyorum ve bunlar çok iyi dese sadece saflar inanır.Videodan başka çaremi var , kariyeri olmayan GENÇ futbolcular için . Yanlış anlamayın beğenip beğenmemenize karışamam , ben video mevzusuna açıklık getirmek istedim.
dostum bak zaten aradıkları adam yedek için işte neyini anlamıyorsunuz.o yaşlarda bir adam arıyorlar ki hem gelecek vaat etsin hemde yedekte oturunca homurdanmasın.hemde burak vs giderse veya kariyeri ii ce inişe geçerse elimizde bu var diyebilelim diye hem bu yaaş aralığında hemde geleceği olabilecek adam arıyorlar forvete.damiao olsa ismi cismi vs den dolayı ilk 11 çıkar o adam ama oda herhalde 2-3 maç olur umuttan beter o.devre arasında burağı kesebilecek forvet almam çok zor.alabiliyorsan charlie austin veya milik gibi adamları al ancak onlar kesebilir şu ortamda burağı.famara vs gibi gelecek vaat eden adamlar potansiyelli yedek forvet olabilir şu anda sadece.