Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler post atmak gumusse
Nobeti bulandirmamak altindir
Bilmem anlatabildim mi

ne yapacaksin beni evdenmi aldiracaksin??? off böyle tiplerle ayni havayi soluyoruz,iste...zaten bende seni raporladim mesaj kisminada sapik yazdim..insanlarin cinsel tercihlerine saygi duyuyorum ama nedense sana saygi duymak icimden gelmiyor..bu son mesajim seni engelliyorum..

uff.. terbiyesiz

Son düzenleme:
Aslan News ‏@Aslanews
SON DAKİKA Galatasaray'ın Arjantin'de bulunan yöneticileri Gustavo Bou'yu(25) istiyor (Cesar Merlo/TyC Sports)

haydaaaaaaaaaa

Forumun yaş seviyesi 15-16

Okullar açılınca belki biraz daha güzel yorumlar gelebilir.

@Aslanews; Galatasaray'ın Arjantin'de bulunan yöneticileri Gustavo Bou'yu (25) istiyor. (Cesar Merlo / TyC Sports)

Toplam: 2015: 54m 27g 7a

ben hepınızı tuttum sakin oln

bou = [TABLE="class: auflistung, width: 307"]
[TR]
[TD]1,77 m[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

ise yaramaz

senin görevinde rapor tutmak galiba...
Oldukça yeni bir üyesin ve dikkatimi çekiyor paylaşımların son derece cinsiyetçi ve ahlaksız. Aynı takımın taraftarı olduğumuzu da bu yüzden sanmıyorum. Oldukça ağır şekilde hastayım ve yatıyorum. Şu an beni dünyaya bağlayan tek şey bu forum ve sen buranın tadını kaçırıyorsun. Daha önce pek kimseyi raporlamadım ama senin mesajların benim can sıkıyor.

o değil de bu arjantin liginde kaleciler niye bu kadar berbat gollerin hepsi mal mal

arjantine giden hangi yöneticiyse artik . orda bol bol tatil yapiyor bu durumu anlamasinlar diye gelmiskene yanimda birini getiriyim havasinda heralde. biri olmayinca hemen diger bir isim cikiyor o ülkeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt