Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak mi Diedhiou mi

famara ancak burağın yedeği olarak düşünülür zaten öyle düşünüyordur dediğimizde yok umutla burak ı sırtında taşır ,famara varken burak kim vs diyenler herhalde şu maçı izleyince en azından famara nın kim olduğunu anlamışlardır.gelirse ancak burağın yedeği olarak gelir.hala maçı izleyip te burağı keşeceğinin düşünüyorsan zaten polemik yapmayalım boşuna

Benitezi 5 milyona satmayan maldir.

kaciranlar icin

NZID80u.gif

Konu: Transfer Nöbeti
Son yazan Aydın Aslan Cevap
7,179
Görüntüleme
329,658
Sabit Konu : Cevap: Transfer Nöbeti
Saksofoniçe bilmiş yine vay """hicbirimiz masum degiliz anlayacagin """ ben kapatalim diye ugrasiyorum haal belli tipler üstüme geliyor,bana kus diyerek zaten en büyük hakareti yapiyorlar.. ben ikizlerle yeni acikta yan yana alisamiyende mac izlemis, sebo reisin elinden bilet almis,bir cok tarihi maca pc basinda degil ali samiyen mabedimizde canli sahit olmus sari kirmizi renklere gönül vermis biriyim,kus diye hakaret edenler benden gerekli cevabi alir........

Senin yaptığın racist

Ben ise olanları yazdım

farfara patlamıs heralde

vereceksen böyle adamlara vericen parayi,bizim takima kendini kanitlamis,oyuncular alinmali artik.yoksa takimi bir yandan cöplerden temizlemeye ugrasirken diger yandan cöplerle doldurmak pek mantikli gelmiyor..artik nokta atisi transferleri yapmaliyiz,genc oyunculara karsi egilim ama bize gelecek vaadeden degil direk 11 oyuncusu lazim..

"Özellikle Selcuk başta olmak üzere genelde herkes bana golcü der"

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valar morghulis westerosi halki

günün özetini yazacak 1 cengaver bulabilirmiyiim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt