Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
Klasik pivot santrafor yani.nonda gibi çok hızlı değil biraz ağır ama bariz fiziki üstünlüğü vardı hava toplarına çıkıyor duvar oluyor şutları da fena sayılmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klasik pivot santrafor yani.nonda gibi çok hızlı değil biraz ağır ama bariz fiziki üstünlüğü vardı hava toplarına çıkıyor duvar oluyor şutları da fena sayılmaz
Tamamdir ozaman MehmetatAlperun gibi.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Nonda dedin yaralarimi destinnonda gibi çok hızlı değil biraz ağır ama bariz fiziki üstünlüğü vardı hava toplarına çıkıyor duvar oluyor şutları da fena sayılmaz
Klasik pivot santrafor yani.
Nonda dedin yaralarimi destin
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu: Transfer Nöbeti
Son yazan Aydın Aslan Cevap
7,179
Görüntüleme
329,658
Sabit Konu : Cevap: Transfer Nöbeti
Saksofoniçe bilmiş yine vay """hicbirimiz masum degiliz anlayacagin """ ben kapatalim diye ugrasiyorum haal belli tipler üstüme geliyor,bana kus diyerek zaten en büyük hakareti yapiyorlar.. ben ikizlerle yeni acikta yan yana alisamiyende mac izlemis, sebo reisin elinden bilet almis,bir cok tarihi maca pc basinda degil ali samiyen mabedimizde canli sahit olmus sari kirmizi renklere gönül vermis biriyim,kus diye hakaret edenler benden gerekli cevabi alir........
kaciranlar icin
![]()
Yehuuutwitter tekrar aktif
Burak mi Diedhiou mi