Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün gece Remy diyen arkadaş kimdi?

Remy ile ilgili hiç haber yok, yakışıyor mu renktaş hiç...

hafta sonu kesin transfer olacak herhalde, size kim gelecek, Benitez olmayacak gibi

bülent ersoy domuz gribi sebebiyle hastaneye kaldırılmış

domuzun sağlık durumu iyi

bülent ersoyun kritik

Ben Arfa penaltidan atti

bülent ersoy domuz gribi sebebiyle hastaneye kaldırılmış

domuzun sağlık durumu iyi

bülent ersoyun kritik

Haydaa yazık çok geçmiş olsun. Hadi biz normal insanız, kromozom sayımızda falan bir tuhaflık yok, metabolizmamız daha hızlı çalışıyor, tedaviye cevap veriyoruz o ne yapsın? Allah affetsin yani evlat olsa sevilmez diyorsun ama işte onun da sevenleri var. Çokça tvlerde boy gösteriyor, özellikle eskilerde Miss Piggy adında bir tane vardı Muppet Show'da sempatik yaratık...

Biz Hamza'ya Edirne'den ötesini gör dedik maşallah Mustafa Hoca Amerika kıtasından çıkmıyor. Herhalde Tff'nin G. Amerikalı oyuncu oynatma kuralı tasarısı var, yoksa Avrupa tecrübesi olan kanat oyuncuları varken oralarda gezinmedeki akıl mantığı anlamış değilim.

bence daha ucuz olma ihtimaliyle g.amerika'ya acildilar. avrupadan topcu mopcu alamiyorlar baksana.

bi linnes geldi onun da "sadece" 2m olmasi kuskulandiriyor beni.

Ben Arfa yine penaltidan atti.

Martin Braithwaite gelsede kafamız rahat olsa ya fransadanda o kuleyi alsak bu hızlı o pivot

bence daha ucuz olma ihtimaliyle g.amerika'ya acildilar. avrupadan topcu mopcu alamiyorlar baksana.

bi linnes geldi onun da "sadece" 2m olmasi kuskulandiriyor beni.

Ne idüğü belirsiz (en azından piyasa çapında) bir elemanın %60 hakkına 5 milyon Eurolar önerdiğimiz konuşuluyor ama asıl orası tuhaf. Ve herifler beğenmiyorlar bu parayı. Ucuzluktan da değil demek ki başka bir şey var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt