Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bfe7bf2619b3bc0e0bffaddaadb3a000.jpg

5 milyon euroya biter bu is.Birakin benitezi falan çökün şu herife

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benitez konusunda takıntılılar anlaşılan. Elimizde patlamasında sonra.

nöbeti yalniz birakmayin sakin ;) 1 kisi bile olsa galatasarayli kalsin konuda yoksa forum düser ;)

aptallıkla alakalı bir durum değil adam tam 5 ay sonra serbest kalıcak 5m euro verince bırakırlar

Hocam Ronaldo'nun ve onlarca üstdüzey ismin çıktığı efsaneleşmiş Lizbon altyapısından çıkıp bu istatistiklere ulasmış birini sence başkanla kavgalı acıklamasını yaptıktan sonra boş bırakırlar mı?

Bu benitez isi tabata olayina donecek gibi. İlla riskli 6 milyon ustu transfer yapacagiz tovbe est.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aptallıkla alakalı bir durum değil adam tam 5 ay sonra serbest kalıcak 5m euro verince bırakırlar
Zaten sene sonu bonservisi elinde alsak o zamanda bi ton imza parasi ister.Bu adami almak icin yillik ucreti haric 4-5 milyonu gozden çıkarmalıyız her halukarda.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray SKOnaylanmış hesap
‏@GalatasaraySK
Galatasaray'da transfer haberi. Az sonra...

yüzde 90 benitez i alıcaklar herhalde.1 aydır görüşülüyor ve akabinde arjantine kadar gidildiyse olmadan dönülmesi çok zor bence.fark da 1.5 milyon euro ise sanırım yüzde 90 biter bu transfer.açıkçası videolardan çokda kestiremiyorum.2.bir emre çolak çıkma vakası da olabilir bir arda suarez havası da yok değil.yani hangi tarafa kayacağını sanırım gelişim evresi karar verecek.açıkçası çokda kendi adıma hangi tarafa evrileceğini kestiremiyorum.ama sanırım bayadır izliyorlar 1 aydır transfer için görüşüldüğüne göre bu paraları vermeye göze almışlarsa vardır bir bildikleri diyelim.ha bence şu olmalıydı aslında bruma yı yollamak salaklığın son safhasıydı bence o adamı tutabilmek gerekliydi bir şekilde.ilk geldiği terim zamanında çıktığı maçlar aklıma geliyor hala ve terim gittikten sonraki yaşadığı düşüş.neyse sanırım 3.transfer benitez olacak.

yüzde 90 benitez i alıcaklar herhalde.1 aydır görüşülüyor ve akabinde arjantine kadar gidildiyse olmadan dönülmesi çok zor bence.fark da 1.5 milyon euro ise sanırım yüzde 90 biter bu transfer.açıkçası videolardan çokda kestiremiyorum.2.bir emre çolak çıkma vakası da olabilir bir arda suarez havası da yok değil.yani hangi tarafa kayacağını sanırım gelişim evresi karar verecek.açıkçası çokda kendi adıma hangi tarafa evrileceğini kestiremiyorum.ama sanırım bayadır izliyorlar 1 aydır transfer için görüşüldüğüne göre bu paraları vermeye göze almışlarsa vardır bir bildikleri diyelim.ha bence şu olmalıydı aslında bruma yı yollamak salaklığın son safhasıydı bence o adamı tutabilmek gerekliydi bir şekilde.ilk geldiği terim zamanında çıktığı maçlar aklıma geliyor hala ve terim gittikten sonraki yaşadığı düşüş.neyse sanırım 3.transfer benitez olacak.

ardayla suarezden sonrasını okumadım

Carrrilloo iyi hoş ama

Eğer Bruma transferi ile ilgili Sportinge karşı yükümlülüklerimizi yerine getirmediysek o kapıya gidemeyiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt