Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yüzde 90 benitez i alıcaklar herhalde.1 aydır görüşülüyor ve akabinde arjantine kadar gidildiyse olmadan dönülmesi çok zor bence.fark da 1.5 milyon euro ise sanırım yüzde 90 biter bu transfer.açıkçası videolardan çokda kestiremiyorum.2.bir emre çolak çıkma vakası da olabilir bir arda suarez havası da yok değil.yani hangi tarafa kayacağını sanırım gelişim evresi karar verecek.açıkçası çokda kendi adıma hangi tarafa evrileceğini kestiremiyorum.ama sanırım bayadır izliyorlar 1 aydır transfer için görüşüldüğüne göre bu paraları vermeye göze almışlarsa vardır bir bildikleri diyelim.ha bence şu olmalıydı aslında bruma yı yollamak salaklığın son safhasıydı bence o adamı tutabilmek gerekliydi bir şekilde.ilk geldiği terim zamanında çıktığı maçlar aklıma geliyor hala ve terim gittikten sonraki yaşadığı düşüş.neyse sanırım 3.transfer benitez olacak.
Ne deon

te doy una hostia

Diedhou'ya yeni Drogba diye bakarsanız bi halt olmaz , yeni şu yeni bu denilen kimse bi halt olmuyor , bırakalım kendi efsanesini yazsınlar.

Berkant bye bye

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hmmm ilginç bir paylaşım doğrusu. Kuş kokusu alıyorum.

yüzde 90 benitez i alıcaklar herhalde.1 aydır görüşülüyor ve akabinde arjantine kadar gidildiyse olmadan dönülmesi çok zor bence.fark da 1.5 milyon euro ise sanırım yüzde 90 biter bu transfer.açıkçası videolardan çokda kestiremiyorum.2.bir emre çolak çıkma vakası da olabilir bir arda suarez havası da yok değil.yani hangi tarafa kayacağını sanırım gelişim evresi karar verecek.açıkçası çokda kendi adıma hangi tarafa evrileceğini kestiremiyorum.ama sanırım bayadır izliyorlar 1 aydır transfer için görüşüldüğüne göre bu paraları vermeye göze almışlarsa vardır bir bildikleri diyelim.ha bence şu olmalıydı aslında bruma yı yollamak salaklığın son safhasıydı bence o adamı tutabilmek gerekliydi bir şekilde.ilk geldiği terim zamanında çıktığı maçlar aklıma geliyor hala ve terim gittikten sonraki yaşadığı düşüş.neyse sanırım 3.transfer benitez olacak.
Renkdas sende benim gibi kendini ifade etmekte zorlaniyorsun :) kisaca benitez H.O deseydin begenide alirdin :)

images

Şunu koyalım dursun bakalım ne tepki verecek.

Adi kucuk avatarsiz kus uyeler genelde boyle salak tweetler atip kendi forumlarindaki gibi burada da milletin gaza gelecegini saniyorlar iste.

Bir transferleri hizli yapamadik ki bunlarin boyle maskarasi olduk.

Sporting in kanat elemanları motor takmış gibi uçuyorlar arkadaş.

Beyler gözümüzü kapatıp isim seçip transfer yapsak Umuttan iyidir boşverin.

Bu arada Benitez'e 5 verilecegine Carillo'ya verilsin diyorsunuz, Carillo Benitez'den iyi haklisiniz, ama maliyet bonserviste bitmiyor. Carillo en az 4 yillik 3,5 milyon euro ister, imza parasi ve bonservisle maliyeti 20 milyon euro eder 4 yil icinde. Beniteze yillik 750bin'e imza attirabilirsin 4-5 yillik. Boyle bir fark da var yani.

6.5 milyon euro verecek kadar ne gördüler benitezde onu merak ediyorum yada daha büyük ihtimal, hirsizlik is coming sezon sonu nasil olsa gideriz son bir vurgun yapak havasi var sanki bu transferde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt