Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben arfa linki
Adam içinden geçiyo hepsinin resmen

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carillo tutmazsa en kötü 7-8 arası okutursun (tutmaması imkansıza yakın bu arada)
Benitez tutmazsa sözleşmesi bitene kadar Arjantine kiralar maaşını da sen ödersin
Carillo : 5 milyon bonservis , 2 milyon imza parası , 10.5 milyon da 3,5 yıllık maaşı ( yıllık 3 den ) toplam 17,5 milyon
Benitez : 5 milyon bonservis , 3,5 milyon maaş ( yıllık 1 den ) toplam 8,5 milyon maaliyet
arada 9 milyon fark var hemen hemen ama tutmazsa Carillo dan zarar etmeyiz , Benitezden bir 8,5 daha girer

cok iyi analiz etmişsin matematikle tebirkler

Şu Martin için İndipendiente`nin geçmiş maçlarından birine 15-20 dakika baktım.Arjantin ligi bekledimden sertmiş.Martin de stil olarak Engin Baytar`a çok benziyor.Tabii Engin gibi psikopat degil. :D Diger oyuncu Bou da videolardan fena durmuyor.Hücumda böyle agresif oyuncular her zaman iş yapar.Şu vakitte Avrupan kaliteli oyuncu bulmak zor.Fiyatlarını kenara bırakırsak hamleler doğru bence.

haha bir arkadaş daha aynı senin gibi tarif etmişti bende heralde bu oyuncu arda turan engin baytar karışımı birşey demiştim demekki doğru tespit yapmışım kısa videolar dışında izlemedim oyuncuyu videodaki top sürüşü ve fm özelliklerinden bu çıkarımı yaptım :)

Carillo tutmazsa en kötü 7-8 arası okutursun (tutmaması imkansıza yakın bu arada)
Benitez tutmazsa sözleşmesi bitene kadar Arjantine kiralar maaşını da sen ödersin
Carillo : 5 milyon bonservis , 2 milyon imza parası , 10.5 milyon da 3,5 yıllık maaşı ( yıllık 3 den ) toplam 17,5 milyon
Benitez : 5 milyon bonservis , 3,5 milyon maaş ( yıllık 1 den ) toplam 8,5 milyon maaliyet
arada 9 milyon fark var hemen hemen ama tutmazsa Carillo dan zarar etmeyiz , Benitezden bir 8,5 daha girer

Sen tutmayan adamı ne zaman 7-8'e pazarlayabildin. 3.5'a bıraktığın çok istenilen gözde Amrabat bile bugun Malaga'dan 8 E PL'ye gitti , tutmaması imkansıza yakın diye bi olayda yok geçin hikayeleri , Portekizle Türkiye çok başka

Carillo 4,5-5
Famara 3
Martin Braight 4,5-5

umutu postala
kapa transferi rahatına bak
hiçbirinden zarar etmeyiz bu oyuncuların en kötü o da en kötü çinde piyasası var

Benitez yillik 1'den az alir bence. Carillo da 3'ten fazla alir. Piyasasi isteyeni cok olan adama fazla vermek zorundasin cunku.

Yine de yeniden satilma konusunda haklisin. Carillo ama butcenin tamami ediyor. Carillo'ya verilecek paraya iki tane katki verecek oyuncu alinabilir.

Carillo da efsane olucak bu gidisle

te doy una hostia

Carillo 4,5-5
Famara 3
Martin Braight 4,5-5

umutu postala
kapa transferi rahatına bak
hiçbirinden zarar etmeyiz bu oyuncuların en kötü o da en kötü çinde piyasası var

Martin 4.5 - 5 lik adam mı?

Famarayı 3'e alman imkansız.

Ayhan emre aşık yada gokhan zan yardımcı olcakmıs denizliye bence gokhan ve evren turhan olsun umutu burakı emre ç yi bi haşlasınlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar artik bu asilsiz sacma kus,karga suclamalarinizdan gercekten, rahatsiz oldum..ben artik foruma misafir olarak katilicam üyeligimide dondurucam..herkese hayirli geceler..inanmayan bazi arkadaslar istiyorlarsa twiter hesabima bakabilir...
BerkantGökce
@10_melo_10
Paylaştığın twitter adresinden önce bize söyleyeceğin bir tvit paylaş istersen kardeşim. Böylece o adresin senin olduğuna inanalım. Profilin, tarzın, küçük harfler falan sıkıntılı yani. Bi de sen niye transferle bizi trollüyorsun? Gerçi bizim sebo tayfasıyla kuşların sefa tayfası arasında da pek fark yoktur karıştırmak mümkün olabilir ama neyse.

Gökhan Zan;''Takım arkadaşlarıma ve hocam Mustafa Denizli’ye Sıvas karşısında ve ikinci yarı maçlarında başarılar.'
CYytAPtU0AInPLc.png

Benitez yillik 1'den az alir bence. Carillo da 3'ten fazla alir. Piyasasi isteyeni cok olan adama fazla vermek zorundasin cunku.

Yine de yeniden satilma konusunda haklisin. Carillo ama butcenin tamami ediyor. Carillo'ya verilecek paraya iki tane katki verecek oyuncu alinabilir.
valla bilmiyorum ki kardeşim hayırlısı olsun inşallah iyi futbolcularla iyi bir futbol izleriz ikinci yarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt