Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benitez bu kadar eder mi yahu izleyen yok mu şu çocuğu...

Ben arjantinlilerin yorumlarına baktım resmen bizim yaptığımız taktiği uyguluyorlar

Bize kitleyecekler.Birisi çok belli etmiş kendini arjantin liginin en iyi oyuncusu yazmış :D

Birde bizi zengin sanıyorlar.8 milyon vermeden satmazlarmış

CYy0L_kUkAIvAP2.jpg

Benitez'e 8 vermezler ya mumkun mu boyle bir sey. Isteyip de alamadiklari adamlari alabiliyorlar o paralara. Transferin gizli yurutulmesi hosuma gidiyor acikcasi, bu isleri profesyonellikle yapmalari bana umut veriyor.

Hos, ugrasmiyor da olabilirler.

Bu saatten sonra Burak kendini bile kesemez.Forvet gelirse önce kulubeye sonra tribüne...

Benitez'e 8 vermezler ya mumkun mu boyle bir sey. Isteyip de alamadiklari adamlari alabiliyorlar o paralara. Transferin gizli yurutulmesi hosuma gidiyor acikcasi, bu isleri profesyonellikle yapmalari bana umut veriyor.

Hos, ugrasmiyor da olabilirler.
Denizli ye birseylerin garantisini verdiler yoksa gelmezdi çok istiyormuş bu adamı paraya koyacak gibi bizimkiler.

Benitez max 4 eder. 4'ün yukarısındaki her miktar oyuncunun bonservis altında ezilmesi demek. Buna en iyi örnek Bruma olur. Bruma da bonservisinin altında ezildi, Bonservis ve taraftar beklentisi aynı oranda yükselir bu işlerde. En azından türk taraftar profilinde bu böyle.

Bu arada Benitez Bruma kadar potansiyeli yüksek bir oyuncu değil. Brumaya burada çöp muamelesi yapanlar Benitezin anasını ağlatırlar muht.

Son düzenleme:
Şimdi alıp 3 sene sonra 30'a satarız romantizmini geçelim artık. 8 milyon verdiğimiz oyuncu bize hemen katkı vermek zorunda.

Biz para para diye her gün ağlayıp, Benitez işine 7 milyon verir miyiz , sanmıyorum. Ama Bruma zamanında da 13 milyon mevzusu geçti ve hepimiz yok biz en son Jardel'e verdik daha vermeyiz böyle gence dedik . Sonuç belli, yani bu da olur mu olur .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugüne kadar kaç transferden kar elde ettik de şimdi ileride satarız diye çömez alıyoruz.Bize deneyimli adam lazım arkadaş bizim felsefemiz böyle.Büyük başarılar hep böyle geldi.Ha araya 2 tane kat feyz alsın da her yeri ergen ne dolduruyoruz ağa.

Yarin ileri 3lu
Yasin umut burak

OH MY GODNESS

~tap

********************* da oyuncu ve klüple anlaşıldı diyor. Yarın öbürgün açıklanır bence. Ama inşallah para fazla değildir , parası umrumda değil ama arkadaşların dediği gibi , o para altında ezilebilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt