Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır bizde neden para yok bu kulubü satalım artık diyenler şimdi transfer muhasebesi yapar olmuş.. İyi oyuncu olsun da kaça geliyorsa gelsin iki tane video ile anasını s.... z adamın...

A Sporu izliyordum, Alp Pehlivan öve öve bitiremedi Benitez'i.6,5 Milyon verebiliyorsak Carrilo, Ben Arfa gibi adamlara bir vermiyoz da bu kapalı kutuya veriyoruz anlamadım.

Ben Arfa sezon başı bedavayken burda göbeği var diye yerin dibine gömüldü.

ali naci nezamandır galatasaraylı olmuş evren gibi fener tribünlerindemi ögrenmişer galatasaraylılıgı birde artistlik yapıyor şikeci takımın muhabirleri

A Sporu izliyordum, Alp Pehlivan öve öve bitiremedi Benitez'i.6,5 Milyon verebiliyorsak Carrilo, Ben Arfa gibi adamlara bir vermiyoz da bu kapalı kutuya veriyoruz anlamadım.

hocam bu adam o ligde yaptığını başka bir ligde yapabilirse aynı topu oynarsa yani türkçesi o kapalı kutu açılırsa la 6 ya almadık adam 30-40 oldu dersin arkasından.öyle bir potansiyeli var ama işte adı üstünde potansiyel.bana sorarsan o potansiyel 7-8 edermi varsa gücü klübün alabilecek bence sonuna kadar eder.

Yok abi bu klüpte saçma sapan transferlerde bitmez saçma sapan oyunculara güvenip yola çıkmakta bitmez. Benitez ve Burak olayı gayet net açıklıyor. Andre Ayewe 6.5 vermeyen herifler Arjantin bebesine az daha zorlasalar %80 bonservis için 8 milyon bayılacak

seç beğen al

EfsaneSpors ‏@Efsanespors 51 sn.51 saniye önce
Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalanlar:

Banega
Feghouli
Ibrahimovic
Matip
Caner Erkin
Lavezzi
N'Koulou
Austin
Carrillo
Mandanda
Van der Wiel

Yıllardır bizde neden para yok bu kulubü satalım artık diyenler şimdi transfer muhasebesi yapar olmuş.. İyi oyuncu olsun da kaça geliyorsa gelsin iki tane video ile anasını s.... z adamın...

Bu videolarda da ben diğer ismi geçenlerden daha kötü bir yönünü de göremedim yani. Parası çok bence de ama oyunu bilmiyoruz. Şimdi biz bu adamı övsek de çok saçma yersek de.

Sent from my iPhone using Tapatalk

O parayi carilloya verin ulan armutlar.

seç beğen al

EfsaneSpors ‏@Efsanespors 51 sn.51 saniye önce
Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalanlar:

Banega
Feghouli
Ibrahimovic
Matip
Caner Erkin
Lavezzi
N'Koulou
Austin
Carrillo
Mandanda
Van der Wiel

Beniteze vereceğin parayla şu listeden getiremeyeceğin oyuncu İbrahimovic bide belki Wan Der Wiel. Diğer ihtiyaç olabilecek Carillo,Lavezzi,Feghouli çok rahat gelir

benitezin alacağı maaş 500bin civarı olur mesela verilecek bonservis değil,iyi performans verirse kimse parayı konuşmaz umarum scout ekibi iyi değerlendirmiştir

CYy9iw7VAAceNh-.jpg

Gelsin beyler 21 yaşında ama işte 6.5m'da taş gibi adamlar alırsın ama biz burda kıçımızıda yırtsak yönetim kafasına göre iş yaptığı için hayırlısı diyelim..

Martin Benitez türkiye için saçma transferdir sırf genç alıcam diye brumada nolduysa o olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt