Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasarayın geleceğini Benitez kurtaracak diyenler futbol fakiridir

seç beğen al

EfsaneSpors ‏@Efsanespors 51 sn.51 saniye önce
Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalanlar:

Banega
Feghouli
Ibrahimovic
Matip
Caner Erkin
Lavezzi
N'Koulou
Austin
Carrillo
Mandanda
Van der Wiel

Carillo, Austin, Feghouli ve Banega ile anlaş bonservissiz yıllık 3 milyon euroda kafan 5 sene rahat etsin.

Arjantin ligi fena değil benitez veledi iş yapabilir ama biraz kazık gibi. Alırsak inşallah çok başarılı olur.

hocam bu adam o ligde yaptığını başka bir ligde yapabilirse aynı topu oynarsa yani türkçesi o kapalı kutu açılırsa la 6 ya almadık adam 30-40 oldu dersin arkasından.öyle bir potansiyeli var ama işte adı üstünde potansiyel.bana sorarsan o potansiyel 7-8 edermi varsa gücü klübün alabilecek bence sonuna kadar eder.
Ben tanımıyorum hocam oyuncuyu; videosundan izlediğim kadar işte.Karavana yapma lüxümüz yok,ondan temkinliyim.
Senin dediğin gibi o kadar potansiyelliyse şartlar zorlanabilir.

8 milyona %80 bonservis alacaz. Böyle bi salaklık olabilir mi lan. Lan bu klüp Ardayı bile 12ye sattı

Ya 8 milyona avrupada kimleri alırsın ya yazık valla
denizli istediği kadar istesin alınmamalı

Benitez yerine Sistoyu tercih ederim.

Net.

Bugün artık bir şeyler çıkar bence . Denizli bugünü işaret etmişti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sisto'nun 7 m € verip,Beniteze vermememizin nedeni ne?Yaş,istatistik,lig farki vs. ben bir fark görmedim.
Not:İkisini de izlemedim sayilir.

1. Potansiyel farkı Benitezi eminim ki Galatasaraydan başka kimse 7 vermez
2.Pazarlama farkı Sistoyu Avrupada bir sürü kulüp takıp ediyor Benitezi sadece biz.
3.Para yok deniliyor tek atışlık şansını böyle şaçma kullanmak çok büyül hata

benitez için yazıyor

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 2 dk.2 dakika önce
@peynirgemisi Alınmazsa baya şaşırırım şu saatten sonra. Mustafa Hoca'nın fikrine ciddi saygı duyuyorlar, o da alınmasını istiyor...

ÇARE : Martin Braithwaite , Pione Sisto , Famara Diédhiou

3'ünden 2sine hayır dicek adam futboldan anlamıyordur

Bence mümkünse yaz transferlerini de sözleşmesi bitenlerden bu ay yapmakta fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt