Emre Kartal
Parçalı Üye
- 1 Eylül 2010
- 4.317
- 0
- 1.146
Galatasarayın geleceğini Benitez kurtaracak diyenler futbol fakiridir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beniteze vereceğin parayla şu listeden getiremeyeceğin oyuncu İbrahimovic bide belki Wan Der Wiel. Diğer ihtiyaç olabilecek Carillo,Lavezzi,Feghouli çok rahat gelir
seç beğen al
EfsaneSpors @Efsanespors 51 sn.51 saniye önce
Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalanlar:
Banega
Feghouli
Ibrahimovic
Matip
Caner Erkin
Lavezzi
N'Koulou
Austin
Carrillo
Mandanda
Van der Wiel
Ben tanımıyorum hocam oyuncuyu; videosundan izlediğim kadar işte.Karavana yapma lüxümüz yok,ondan temkinliyim.hocam bu adam o ligde yaptığını başka bir ligde yapabilirse aynı topu oynarsa yani türkçesi o kapalı kutu açılırsa la 6 ya almadık adam 30-40 oldu dersin arkasından.öyle bir potansiyeli var ama işte adı üstünde potansiyel.bana sorarsan o potansiyel 7-8 edermi varsa gücü klübün alabilecek bence sonuna kadar eder.
O dediğini Hamza yapar bu Denizli.
Carillo, Austin, Feghouli ve Banega ile anlaş bonservissiz yıllık 3 milyon euroda kafan 5 sene rahat etsin.
kaça getiriyorsun kardeş bu dediklerini sadece imza parası alırlar 5m euro,maaşta 3-4
Sisto'nun 7 m € verip,Beniteze vermememizin nedeni ne?Yaş,istatistik,lig farki vs. ben bir fark görmedim.
Not:İkisini de izlemedim sayilir.
Kaç kez izledin ?
Klasik t.direktor laflari.Denizli akilli adam.Burakla biryere varilmayacagini bilir.Korktuğumdan değil zaten denizli dün güzelcene açıkladı ben burak ve umuta güveniyorum dedi ben şahsen forvet alınacağını düşünmüyorum.