Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic izlemedim youtube'daki kisa videolar disinda. Ama yani Beniteze verilecek 5'le Carillo'ya verilecek 5 arasinda dunyalar kadar fark var.

Yani Benitez alinacagina Carillo alinsin diye bir sey yok, Carillo Benitez'in iki kati maliyetli olur.

Güzel kardeşim. Carillo tutar. Benitezin hele ki o fizikle hiç şansı yok. Bi kere adamın orjin mevkisinde Sneijder var bakmayın kanat oynadığına. Carillo sana para kazandırır Benitez Ontiverodan ileri geçmez.

benitez için yazıyor

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 2 dk.2 dakika önce
@peynirgemisi Alınmazsa baya şaşırırım şu saatten sonra. Mustafa Hoca'nın fikrine ciddi saygı duyuyorlar, o da alınmasını istiyor...
Oyle bir tweet yok? link varmi?

benitez 8 m. euro verirlerse çok büyük şüpheler oluşur kafamda ya bu adam gercekten taş gibi adam videolarda bir sıkıntı var ki videolardan futbolcu tabiki anlaşılmaz genel olarak yada tamamen cebe atılacak meblağlar söz konusu

benitez için yazıyor

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 2 dk.2 dakika önce
@peynirgemisi Alınmazsa baya şaşırırım şu saatten sonra. Mustafa Hoca'nın fikrine ciddi saygı duyuyorlar, o da alınmasını istiyor...
Acaba hoca bu adami önceden biliyormuydu yoksa scout gosteripmi çok beğendi ?

Benitez'i neden diğer klüpler istemiyor hakikatten ya madem iyi 8m ederi var bende bunu anlamıyorum

Bu kulübün parası hepimizin parası neden hesap yapmayalım ki.Forma alıyoruz,Maç yayını alıyoruz,Maça gidiyoruz hesabını takibiki sorucaz

Benitez'i neden diğer klüpler istemiyor hakikatten ya madem iyi 8m ederi var bende bunu anlamıyorum
Oyle bir mantik mi olur? Her oyuncuya 10 kisi talip mi olmali illa iyi oyuncu diyebilmen icin? (ben Benitez iyidir demiyorum sirf bu bakis acisini elestiriyorum)

Güzel kardeşim. Carillo tutar. Benitezin hele ki o fizikle hiç şansı yok. Bi kere adamın orjin mevkisinde Sneijder var bakmayın kanat oynadığına. Carillo sana para kazandırır Benitez Ontiverodan ileri geçmez.

Ya benim demeye calistigim sey bu donem bol bol transfer yapmaya calisiyorlar, sezona bitmis gozuyle bakmiyorlar. Boyle bir donemde de Carillo gibi adamlari alabilecek gibi durmuyorlar. Bu yuzden bitmis liglerin 20-25 yas araligindaki takima direk katki yapabilecek oyuncularina bakiyorlar.

Benitezin fiziginde bir sorun yok gibi duruyor videolarda. Yere saglam basan, boyu da gayet iyi bir futbolcu gibi. Transfermarkt'a bakip mi soyluyorsun orjin bolgesini? Cunku genc oyuncu icin orjin bolgesi o kadar da onemli degildir. Yani forvet arkasi oynamaya aliskin bi adami kanata rahatca adapte edebilirsin, hele ki o yasta.

videolardan çok fena gözükmüyor arjantin ligide fena değil.Bu adamı alırsak muhtemelen forvet alamayız ffp var yani saçmalık.

mesela benitezi istemeyen biri sistoyu da istememeli fm de iyi diye sistoya tapılıyor benitezin önünde ontivero carusca önyargısı var..ben olsam kanada braithwaite forvete diedhiouyu alırım o ayrı

lavezzi psgde vergi sonrası 2.2maaş+1.3imza parası alıyor

Ee,burda store getirileride olacak. Yasinden sonra Lavezziye geçmek büyük iş olur. Veya niye muhasebe yapıyoruz biz. Lavezziyi al arkadaşım bu kadar basit. Beniteze o parayı verebiliyorsan,Tarık ve diğer çöplere o yıllıkları veriyorsan Lavezziyide alırsın

https://www.youtube.com/watch?v=XJn0Jh_gLes

Beyler şu maçı bir izleyin. Maç çok zevkli ve kıran kırana geçiyor pişman olmazsanız. Benitez'in oldukça iyi oyuncu olduğunu göreceksiniz. İzlediğim kadarıyla;

.Teknik olarak Arda'nın çabuk hali
.Top ona gelmeden ne yapacağını düşünüyor.(topu alıp mal mal bakınmıyor)
.Güçlü
.Defansa yardıma çok gelmesede ileride iken presini yapıyor

Oyle bir mantik mi olur? Her oyuncuya 10 kisi talip mi olmali illa iyi oyuncu diyebilmen icin? (ben Benitez iyidir demiyorum sirf bu bakis acisini elestiriyorum)

Basitçe düşündüm komplike değil sadece bu oyuncu için 8m edecekse iyi oyuncu olmalı hangi klüpler izliyor sadece bu oyuncu için sallıyorum tannane st eteinne kaptı 4 klüp vardı edmilson 3 klüp vardı kaptırdık bunda biz varız alıyoruz donkla linnes en azından gördük biliyoruz ama bu sürpriz herkes 1 maçını izledi şimdi konuşuyor youtubeda video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt