Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee,burda store getirileride olacak. Yasinden sonra Lavezziye geçmek büyük iş olur. Veya niye muhasebe yapıyoruz biz. Lavezziyi al arkadaşım bu kadar basit. Beniteze o parayı verebiliyorsan,Tarık ve diğer çöplere o yıllıkları veriyorsan Lavezziyide alırsın

Store gelirleri olayina inaniyor musun gercekten? Daha stat dolmuyor?

O copler gitmeden, yazin duzluge cikmadan Lavezzi imkansiz. Yazin da cok zor zaten, Lavezzi bitik bir adam degil ki.

Ya benim demeye calistigim sey bu donem bol bol transfer yapmaya calisiyorlar, sezona bitmis gozuyle bakmiyorlar. Boyle bir donemde de Carillo gibi adamlari alabilecek gibi durmuyorlar. Bu yuzden bitmis liglerin 20-25 yas araligindaki takima direk katki yapabilecek oyuncularina bakiyorlar.

Benitezin fiziginde bir sorun yok gibi duruyor videolarda. Yere saglam basan, boyu da gayet iyi bir futbolcu gibi. Transfermarkt'a bakip mi soyluyorsun orjin bolgesini? Cunku genc oyuncu icin orjin bolgesi o kadar da onemli degildir. Yani forvet arkasi oynamaya aliskin bi adami kanata rahatca adapte edebilirsin, hele ki o yasta.

Sezona bitmiş gözüyle sadece sözde bakmıyorlar. Yarış kovalayan takım şuana kadar bitirirdi transferi bugün maç var. Rahatça adaptede edemezsin. Herkesin belli bir oyun stili var. Çalım atmanın bile çeşitleri var. Kimi geniş alanda atar kimi dar alanda atar. Forvet arkası geniş alanda atabilir ama bu opsiyon kanat oyuncusu için kısıtlıdır. Devşirme modern futbolda yok artık

benitez i istemeyen arkdaşalar yada carillo yada herhangi birisi için yırtınıp sırf adı duyulmadığı için benitez e hayır diyen arkdaşalar.bak arkadaş linkini bile vermiş yaw.izleyin hele bir adamın 90 lık maçlarını.bak famara diye inletiyordunuz forumu tıs dedik hala da diyorum anca burağın yedeği olur o adam.acayip potansiyelli bir adam bu benitez.bana inan demiyorum git videolarını değil 90 dk lık maç videolarını bulup izleyin işte.bu kadar basit hala izledikten sonra istemiyorsan eyvallah

Basitçe düşündüm komplike değil sadece bu oyuncu için 8m edecekse iyi oyuncu olmalı hangi klüpler izliyor sadece bu oyuncu için sallıyorum tannane st eteinne kaptı 4 klüp vardı edmilson 3 klüp vardı kaptırdık bunda biz varız alıyoruz donkla linnes en azından gördük biliyoruz ama bu sürpriz herkes 1 maçını izledi şimdi konuşuyor youtubeda video
Zaten forumun 99% (ben dahil) tanimiyordu bunu, ayrica Avrupa ligleri daha goz onunde oldugu icin buradaki genc oyuncularin talipleri aninda kapini calar. Guney Amerika ligleri oyle goz onunde degil + piyasasi (bonservis ucretleri) daha yuksektir genelde genc oyuncularda. Yani kisaca, oradan oyuncu bakildimi zaten kulupler bidefa 10 milyon euro ya yakin bir para ile gitmeli genelde. Hele ki bu takimlar Arjantin+Brezilya liginin buyuk takimlarin oyuncusu ise. Bu dogrultuda bizimkiler once davranmis olabilir, bu demek degilki baska takimlarin bundan haberi yok. Ileride nolur ancak zaman gosterir.

Son düzenleme:
Benitez'in en iyi oldugu pozisyon ikinci forvet degil mi? Sneijder varken gerek varmi? Tek forvet/kanat olarak istedigimizi alabilirmiyiz (son macta forvet arkasi oynadi galiba)?

https://www.youtube.com/watch?v=XJn0Jh_gLes

Beyler şu maçı bir izleyin. Maç çok zevkli ve kıran kırana geçiyor pişman olmazsanız. Benitez'in oldukça iyi oyuncu olduğunu göreceksiniz. İzlediğim kadarıyla;

.Teknik olarak Arda'nın çabuk hali
.Top ona gelmeden ne yapacağını düşünüyor.(topu alıp mal mal bakınmıyor)
.Güçlü
.Defansa yardıma çok gelmesede ileride iken presini yapıyor

Bu Jesus Mendez de saglam adammis ha. Baktigim kadariyla guzel bir lig gibi.

6.5'a bitecek martinez gelecek ve izleyeceğiz 4-1-4-1 yada 4-3-3 düşünüyor denizli.

Sezona bitmiş gözüyle sadece sözde bakmıyorlar. Yarış kovalayan takım şuana kadar bitirirdi transferi bugün maç var. Rahatça adaptede edemezsin. Herkesin belli bir oyun stili var. Çalım atmanın bile çeşitleri var. Kimi geniş alanda atar kimi dar alanda atar. Forvet arkası geniş alanda atabilir ama bu opsiyon kanat oyuncusu için kısıtlıdır. Devşirme modern futbolda yok artık

Reus, Gotze, Nasri, ve aklima gelmeyen yuzlerce topcu forvet arkasindan kanata monte edilip harikalar yaratti. Devsirme olmuyor o is. Modern futbolda kesin pozisyonun yeri yok artik. Ac buyuk bir takim nasil roaming futbol oynuyor izle.

Reus, Gotze, Nasri, ve aklima gelmeyen yuzlerce topcu forvet arkasindan kanata monte edilip harikalar yaratti. Devsirme olmuyor o is. Modern futbolda kesin pozisyonun yeri yok artik. Ac buyuk bir takim nasil roaming futbol oynuyor izle.

Saydığın adamlar 18li yaşlarında bu işi yapıyorlar. O yüzden o adamların ismi var. Benitez daha Arjantin milli takımına girememiş 21 yaşında. Keşke başarılı olsa ama olmayacağını biliyorum. Her neyse gelirse gelir oynar sonra yine görüşürüz nasıl olsa kaçtım ben hadi eyvallah

ya biz kac adam alıcaz ben bir forvet alırız diyordum haberleri pek takıp edemedim yine çeşitli isimler gördum formda benitezler falanlar .. durum nedir bir forvet bir kanatmı ?

Son düzenleme:
Ulan bı sıyaset yapmadan tartısamıyomusunuz? baslık kapandı aferın

bursadaki batalla performansını katkısını versin bize yeter bu benitez messi olmasın ama bize takım için batalla kadar bile katkı versin enazından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt