Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Braitwaithe(nasıl bir isimse) iyi oyuncu mu?Twitterda güvendiğim birisi büyük ihtimal alındı diye twit atmış.

CYOmg7pW8AIJShA.jpg:large

dursunu bu iddaa bayine goturelim belki msji alir

Ulan Benitez kim oluyorda 8 m gibi rakamlar konuşuluyor?Adamlar yağlı kazığı sokacak bizim mallara.Git o parayı Zivkovic veya Carrillo'ya ver adamlar kendilerini ispatlamış.Gerizekalı,hain,iş bilmezler ordusu.Böyle malların kulübü yönettiği aklıma geldikçe çıldırıyorum.

İzlemediğimiz adam hakkında ne çok şey biliyoruz :asd: Zivkovic'i fmde kesin alırım takımıma, ama hiç izlemedim.

Maci birazdan izlerim.

Dün de dedigim gibi ben olumlu bakiyorum Benitez'e, ama detayina girmek icin 90dk. izlemek lazim elbette.

Nedense ben ilgimiz oldugunu bile sanmiyorum. 5 milyon verecek paramiz yok bir oyuncuya, 6-8 milyon konusuluyor bence. Tamamen palavra.

Ulan Benitez kim oluyorda 8 m gibi rakamlar konuşuluyor?Adamlar yağlı kazığı sokacak bizim mallara.Git o parayı Zivkovic veya Carrillo'ya ver adamlar kendilerini ispatlamış.Gerizekalı,hain,iş bilmezler ordusu.Böyle malların kulübü yönettiği aklıma geldikçe çıldırıyorum.
Zivkovic yalnız efso olur burda yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt