Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gustavo Bou, Famara, Charlie Austin gibi hayvanimsi bir forvet alsak da stoperleri sirtina alip ayilari tokatlasa catir catir. Ulan dusundukce heyecanlaniyorum.

Su Benitez hakkinda ben se bi konusiyim.

Adami tanimiyorum. Youtube ean gordum sadece. Bu videolar pazarlama amaci ile yapildigindan, top rakipteyken ne yaptigini gistermediginden pek bir anlami yok.

Ama guney amerikada olacak olan oyuncular dunyanin en buyuk takimlari tarafindan ciddi yatirimlarla surekli takip ediliyorlar.

Guney amerikadan ya tutarsa diye genc alinacaksa bu oyuncu icin oyle 5-8 milyon euro odeyecek durumda degiliz. Brumada yaptigimiz gibi yapmayalim. 12 milyon saydik olmamis oyuncuya. Bu paralar olmus oyuncu paralari. Ardayi sattigin paraya Brumayi aldin. Simdide dunyanin en buyuk kuluplerinin buyuk yatirimla uzun sureli seyrettigi liglerden martin benitez isimli cocuga bu parasizlikta 8 milyon bayilmaya ugrasiyorsun. Bu aptalca.

Bu riske gireceksen idda gibi oynayacaksin. Olmadik sekilde riskli ama getirisi yuksek kupon yapacaksan 3-5 tl lik oynayacaksin, 100-200 tl lik degil.

Hoca 4-1-4-1 oynatiyor son maclarda. Benitez ve Famara gelse kadro boyle olur muhtemelen...

1393659_Galatasaray_SK.jpg

Bir kac posta atarim herhal :D

Tek yerli oyunculu kadro ?
Böyle bir şey olsa sevinçten ağlarım herhalde. :asd:

Mert GÜLMEZ
Martin Benitez'in bir macini daha izledim ve daha cok kanim isindi. Teknik direktorleri forvet arkasi oynatigi zaman tecrubesizliginden dolayi oyun icinde kayboluyor gibi. Pozisyon alamiyor tam olarak. Bunun farkinda ki bazen mac icinde kanatlara dogru kayiyor. Ne zaman kanatlara iniyor o zaman etkili olmaya basliyor. Calim stili ayni Messi , Arda gibi. Fake ve patlama ile rakiblerini calimliyor ama en onemli ozeliigi bence pas yuzdesi ve oyun zekasi. En dar alanda bile isabetli pas atiyor. Kanatlardan iceri kat ederek oynamayi tercih ediyor gibi. Yani tam aradigimiz kanat stili. Dikine cok iyi pas cikariyor. Topsuz alanda eger rakip yakinlardaysa agresif pres yapiyor ama geriye metrelerce depar atmiyor. Belki en cok gelistirmesi gereken eksikligi budur. Fizik olarak yasindan dolayi tam uc noktada degil ama %30 daha guclenirse defansif katkisida gelisir , devamliligi da gelisir. Bunlar ufak tefek eksiklikler...

Eger dikis tutturursa ileride Sneijder'in pozisyonunu emanet edebilecegimiz oyuncudur bence. Ama simdi 10 numara icin yetersiz ve tecrubesiz gibi. Harbiden bu Arjantinli oyuncular acayip teknik ama. Hucum hattinda nereye koyarsan koy siritmaz. Messi , Aguero , Tevez. Genetik...

Son düzenleme:
Tek yerli oyunculu kadro ?
Böyle bir şey olsa sevinçten ağlarım herhalde. :asd:

Normal sartlarda oyle olmasi lazim. Famara falan gelirse Burak'i 3-4 mac sonra kesmeye baslar. Semih zaten adi bile anilmamasi lazim. Belki form olarak Olcan sol bek olarak...

Selcuk bence kadromuzda ilk 11 oynayamayi hak eden tek yerli oyuncudur. Ama Olcan'in son maclardaki cabasi , formanin hakkini vermesi hosuma gidiyor. Yeteneksiz olabilirsin ama mucadelede aksayamazsin.

Son düzenleme:
Hoca 4-1-4-1 oynatiyor son maclarda. Benitez ve Famara gelse kadro boyle olur muhtemelen...

1393659_Galatasaray_SK.jpg

Bir kac posta atarim herhal :D

myc verelim posta mosta :o
kadro süper renktaş sadece şu sol açıktaki elemandan şüpheliyim tam kanat değil gibi

myc verelim posta mosta :o
kadro süper renktaş sadece şu sol açıktaki elemandan şüpheliyim tam kanat değil gibi

Bence tam aradığımız kanat stili. İçeri kat ederek pas , çalım veya şut çekiyor. Oyun stili olarak Messi , Hazard gibi içeri giriyor ve sol beke yer açıyor. Ayrıca tam bir pasör. Sneijder , Selçuk , Donk , Carole ile çok iyi üçgenler kurabilir. Yasin'in pas isabeti veya zekası yerlerde.

Eğer tutarsa sadece 1 değil 2 transfer gibi sayabiliriz. Şuan 10 numara için tecrübesiz ama ileride Sneijder emekli olduğu zaman ki 10 numaramız olur kendini geliştirirse.

Son düzenleme:
Günaydın renktaşlar akşamdan bu yana gelişme varmı

Bou iyi adam geçen sezon Porto ilgilenmişti sonra ne oldu bilmiyorum. Martin Benitez'e ise sıcak bakmıyorum, net bir sağ kanat ihtiyacımız varken emre çolak stilinde bir adamın peşinde neden koşuyoruz anlamıyorum. Alın Carrillo'yu yardırsın işte

Bence tam aradığımız kanat stili. İçeri kat ederek pas , çalım veya şut çekiyor. Oyun stili olarak Messi , Hazard gibi içeri giriyor ve sol beke yer açıyor. Ayrıca tam bir pasör. Sneijder , Selçuk , Donk , Carole ile çok iyi üçgenler kurabilir. Yasin'in pas isabeti veya zekası yerlerde.

Eğer tutarsa sadece 1 değil 2 transfer gibi sayabiliriz. Şuan 10 numara için tecrübesiz ama ileride Sneijder emekli olduğu zaman ki 10 numaramız olur kendini geliştirirse.
sneijder 36 yaşına kadar oynamalı bence en az dediğine katılıyorum ama videolardan pek bişey anlaşılmıyo ayrıca dün reddedildi teklifimiz gibi bir duyum geldi Famara cidden aradığımız forvettir hiçbiri bu kadar içime sinmedi ama Famara gol makinesi olur linnesin ortalarını da es geçmeelim :)

------Bou----Podolski-----Benitez-----
----------------Sneijder-------------------
----------Selcuk-------Donk--------------
Carole----Ched------Denayer----Linnes
-----------------Muslera--------------------

Böyle bir 4-3-3 mü düşünüyor acaba hoca

------Bou----Podolski-----Benitez-----
----------------Sneijder-------------------
----------Selcuk-------Donk--------------
Carole----Ched------Denayer----Linnes
-----------------Muslera--------------------

Böyle bir 4-3-3 mü düşünüyor acaba hoca
Podolski forvet oynatırsak yüzyılın kazığı olur bizim açımızdan bu adam forvet oynayamaz pivot özellikleri yok bitiriciliği iyi diye herkes forvet olamaz bize Famara lazım forvet gibi forvet lazım Famara olmazsa Sebastian Haller

ben burak ve umut'a güvenmiyorum mu desin. FM oynamıyor adam gerçek insan yönetiyor
Kim oraya otursa Burağa güveniorum dicek sene sonunda göndermezse o zaman konuşalım adam daha ne desin yerliler yetersiz diye açıklama yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt