Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.905
- 1.648
Gustavo Bou, Famara, Charlie Austin gibi hayvanimsi bir forvet alsak da stoperleri sirtina alip ayilari tokatlasa catir catir. Ulan dusundukce heyecanlaniyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca 4-1-4-1 oynatiyor son maclarda. Benitez ve Famara gelse kadro boyle olur muhtemelen...
![]()
Bir kac posta atarim herhal![]()

Tek yerli oyunculu kadro ?
Böyle bir şey olsa sevinçten ağlarım herhalde.![]()
EvetKonu disi , bu sene 2. yari neden bu kadar erken basliyor? Euro 2016 yuzunden mi?
Hoca 4-1-4-1 oynatiyor son maclarda. Benitez ve Famara gelse kadro boyle olur muhtemelen...
![]()
Bir kac posta atarim herhal![]()
myc verelim posta mosta
kadro süper renktaş sadece şu sol açıktaki elemandan şüpheliyim tam kanat değil gibi

Günaydın renktaşlar akşamdan bu yana gelişme varmı
sneijder 36 yaşına kadar oynamalı bence en az dediğine katılıyorum ama videolardan pek bişey anlaşılmıyo ayrıca dün reddedildi teklifimiz gibi bir duyum geldi Famara cidden aradığımız forvettir hiçbiri bu kadar içime sinmedi ama Famara gol makinesi olur linnesin ortalarını da es geçmeelim
Bence tam aradığımız kanat stili. İçeri kat ederek pas , çalım veya şut çekiyor. Oyun stili olarak Messi , Hazard gibi içeri giriyor ve sol beke yer açıyor. Ayrıca tam bir pasör. Sneijder , Selçuk , Donk , Carole ile çok iyi üçgenler kurabilir. Yasin'in pas isabeti veya zekası yerlerde.
Eğer tutarsa sadece 1 değil 2 transfer gibi sayabiliriz. Şuan 10 numara için tecrübesiz ama ileride Sneijder emekli olduğu zaman ki 10 numaramız olur kendini geliştirirse.
ben burak ve umut'a güvenmiyorum mu desin. FM oynamıyor adam gerçek insan yönetiyorKorktuğumdan değil zaten denizli dün güzelcene açıkladı ben burak ve umuta güveniyorum dedi ben şahsen forvet alınacağını düşünmüyorum.
Podolski forvet oynatırsak yüzyılın kazığı olur bizim açımızdan bu adam forvet oynayamaz pivot özellikleri yok bitiriciliği iyi diye herkes forvet olamaz bize Famara lazım forvet gibi forvet lazım Famara olmazsa Sebastian Haller------Bou----Podolski-----Benitez-----
----------------Sneijder-------------------
----------Selcuk-------Donk--------------
Carole----Ched------Denayer----Linnes
-----------------Muslera--------------------
Böyle bir 4-3-3 mü düşünüyor acaba hoca
Kim oraya otursa Burağa güveniorum dicek sene sonunda göndermezse o zaman konuşalım adam daha ne desin yerliler yetersiz diye açıklama yaptı.ben burak ve umut'a güvenmiyorum mu desin. FM oynamıyor adam gerçek insan yönetiyor