Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
es-es umut'a teklif yapmıs bizimkiler vermemiş dünya classında bir topcu diye.

ben burak ve umut'a güvenmiyorum mu desin. FM oynamıyor adam gerçek insan yönetiyor

güvenle alakası yok ki, 2 forvet gene bir takım için az. 3. şart oğlu şart.
kesinlikle alınması lazım forvet kanatı falan da geçtim gerekirse kanatsız oynasın gol atacak adam lazım bize.

Hoca haftasonuna kadar bir isim netlesir demisti,simdi Bunu yönetimin üzerinde baski olusturmak icin söyledigi anlasildi

Hoca haftasonuna kadar bir isim netlesir demisti,simdi Bunu yönetimin üzerinde baski olusturmak icin söyledigi anlasildi

Hafta sonu dedi, önümüzdeki hafta içi de diğer oyuncu olur dedi.

Belli ki kesinlesenler var daha iyilerini zorluyorlar. Bugün yarın bir forvet acıklanır diye düşünüyorum.

teklifler bile gelebiliyor yaa Umuta ve vermiyoruz dağlara taşlara vurucaz kafayı Burağı çine west hama kitlememiz lazım

Çine gider mi, gelmiş yaş otuza daha düzgün ingilizce konustugundan bile şüpheliyim, yurtdışı demek onun için sıfırdan baslangıc demek, ki başarsız olacak üstelik burda aldığı paranın 3te 1ini vermezler ona.

Burak bu sözlesme ile hic bir yere gitmez, ancak son senesinde dis ülkeye gitmeye dener son vurgunu yapabilmek icin

Biraz önce Benitez konusunda okuduğum bir arkadaşın dediğine katılıyorum , bonservisin pahalı olması bence de istenilen bir durum değil ama asıl önemli olan futbolcu maaşı,kesinlikle yüksek olmamalı bakın Ambrabat 8,5 milyon a alındı ama maaşı düşük diye anında elden çıkarıldı tamam kar edilmedi ama zarar da edilmedi,mesela Bruma, Telles, neden Burak, Selçuk, Sabri Hamit gitmiyor malum adamlar haklı düşünsenize çalıştığınız yerde 5 bin maaş alıyorsunuz size 3000 teklif edildi gidermisiniz ama 2000 alırken 5 verseler babanızın şirketi olsa tanımazsınız geçecekler bu Galatasaray ı seviyorum ayaklarını o zaman feda etsinler ücretlerinin üçte birini alkışlayalım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde anlamadim bizim yönetim neden ayni Trabzonspor gibi futbolcularindan indirim istemiyor? Cok asiri kazaniyor bazi arkadaslar burda bir düzetlemeye gidilmesi gerek, gitmiyorsa ya kendine bir Külüb bulsun yada kadro disi kalcagini bildirilsin

Galatasrayı kullanarak burağı avrupa şampiyonasına hazırlıyacaklar, bunun için demirörende terimde hatta siyasilerde burak oynasın diye forvete önemli bir isim alınmasın diye baskı yapabilir. Türkiyede burak ve umutan başka forvet yok..

Birde anlamadim bizim yönetim neden ayni Trabzonspor gibi futbolcularindan indirim istemiyor? Cok asiri kazaniyor bazi arkadaslar burda bir düzetlemeye gidilmesi gerek, gitmiyorsa ya kendine bir Külüb bulsun yada kadro disi kalcagini bildirilsin

Şimdi yapılacak iş değil o, zaten borc gırtlağa dayanmıs, üstelik yedek oyuncunda yok. Adamı kadro dısı bırakma lüksün de yok yani. Yeniden yapılanma da ciddi para ister, elimiz kolumuz bağlı şu ara.

Sene sonu belki olur o iş, ama yeni yapılan sözlesmelerde gördğümüz üzere maç başı olayını yoketmek için bir çaba var, buda ciddi para olarak geri döner kulube.

Bana kalsa tüm yerlilerden yarıyarıya indirim isteyip maç başlarına da kota koyardım. ama dedğim gibi su ara mümkünatı yok dediğinin.

Galatasrayı kullanarak burağı avrupa şampiyonasına hazırlıyacaklar, bunun için demirörende terimde hatta siyasilerde burak oynasın diye forvete önemli bir isim alınmasın diye baskı yapabilir. Türkiyede burak ve umutan başka forvet yok..
Sırf bu sebeple fernandao ayısı ile muriçmidir nedir alınsın istiyorum milli takım kadrosuna

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çine gider mi, gelmiş yaş otuza daha düzgün ingilizce konustugundan bile şüpheliyim, yurtdışı demek onun için sıfırdan baslangıc demek, ki başarsız olacak üstelik burda aldığı paranın 3te 1ini vermezler ona.
Hasan Kabzeyle aynı bence Burak gideceği yer ordu akhisar vs olmalı bu saatten sonra ama Galatasarayımızda oturduğu yerden para kazanıyo.Hakan şükür futbolu bıraktığı son güne kadar terinin son damlasına kadar oynamıştır pres yapmıştır.. ama Burak idolü olduğu kişinin onda biri kadar bile değil.

Bugün donktami yok

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Arfa gelse yeni Ribery olur yüzde yüz eminim ama bizimkiler paraya kıymaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt