- 9 Ağustos 2011
- 59.667
- 34.272
- 3.558
es-es umut'a teklif yapmıs bizimkiler vermemiş dünya classında bir topcu diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben burak ve umut'a güvenmiyorum mu desin. FM oynamıyor adam gerçek insan yönetiyor
Hoca haftasonuna kadar bir isim netlesir demisti,simdi Bunu yönetimin üzerinde baski olusturmak icin söyledigi anlasildi
teklifler bile gelebiliyor yaa Umuta ve vermiyoruz dağlara taşlara vurucaz kafayı Burağı çine west hama kitlememiz lazımes-es umut'a teklif yapmıs bizimkiler vermemiş dünya classında bir topcu diye.
teklifler bile gelebiliyor yaa Umuta ve vermiyoruz dağlara taşlara vurucaz kafayı Burağı çine west hama kitlememiz lazım
Birde anlamadim bizim yönetim neden ayni Trabzonspor gibi futbolcularindan indirim istemiyor? Cok asiri kazaniyor bazi arkadaslar burda bir düzetlemeye gidilmesi gerek, gitmiyorsa ya kendine bir Külüb bulsun yada kadro disi kalcagini bildirilsin
Sırf bu sebeple fernandao ayısı ile muriçmidir nedir alınsın istiyorum milli takım kadrosunaGalatasrayı kullanarak burağı avrupa şampiyonasına hazırlıyacaklar, bunun için demirörende terimde hatta siyasilerde burak oynasın diye forvete önemli bir isim alınmasın diye baskı yapabilir. Türkiyede burak ve umutan başka forvet yok..
Hasan Kabzeyle aynı bence Burak gideceği yer ordu akhisar vs olmalı bu saatten sonra ama Galatasarayımızda oturduğu yerden para kazanıyo.Hakan şükür futbolu bıraktığı son güne kadar terinin son damlasına kadar oynamıştır pres yapmıştır.. ama Burak idolü olduğu kişinin onda biri kadar bile değil.Çine gider mi, gelmiş yaş otuza daha düzgün ingilizce konustugundan bile şüpheliyim, yurtdışı demek onun için sıfırdan baslangıc demek, ki başarsız olacak üstelik burda aldığı paranın 3te 1ini vermezler ona.
Bugün donktami yok
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şaka mı ya olmazsa kızarımBugün donktami yok
Karşıyaka maçında sakatligi varmışO nerden çıktı?
Karşıyaka maçında sakatligi varmış