Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam gibi elmander tarzı bir forvet alacaklarını hiç sanmıyorum hala evlatlar üzülmesin derdindeler ama bu sezon çok zor biter forvet almazlarsa kaçırılan her golde sorumlu denizli ve yönetim olur

Ben Arfa gelse yeni Ribery olur yüzde yüz eminim ama bizimkiler paraya kıymaz
paraya kıymaz diyoruz bu seferde daha önce ismi hic duyulmamıs videolarda yetenekli gibi görünen beniteze 8 milyon gömmeye razıyız .son yıllarda bruma telles ontivero hajrovic gibi transferlerden sonra genc oyuncu transferlerine tamamen süpheyle bakar oldum

paraya kıymaz diyoruz bu seferde daha önce ismi hic duyulmamıs videolarda yetenekli gibi görünen beniteze 8 milyon gömmeye razıyız .son yıllarda bruma telles ontivero hajrovic gibi transferlerden sonra genc oyuncu transferlerine tamamen süpheyle bakar oldum
Famara ve Ben arfa gelsin offf zor mu be

Ben Arfaaaaa vay ben böyle davanın şu adamı alın lann

Yasinden iyidir bence de.
Emre Colak bile Benitez'den kisa. O bile is yapiyorsa bizim ligde Benitez "ucar" eger dikis tutarsa...

Aguero , Tevez , Messi ile ayni boydaymis. Bu arjantinlilerin standart boyu 1,74 falan herhalde :D

Yani gercekten iyi calisan birinin boyu fark etmez. Aguero epl gibi sert bir ligde bile ortaligin..... koyuyor. Yeter ki caliskan olsun. Yasin Benitez'den en az 7-8 cm uzundur herhalde ama ikili mucadele kazandigi gormedim...

Çine gider mi, gelmiş yaş otuza daha düzgün ingilizce konustugundan bile şüpheliyim, yurtdışı demek onun için sıfırdan baslangıc demek, ki başarsız olacak üstelik burda aldığı paranın 3te 1ini vermezler ona.
Burak gitmez de Umut Çine kitlenebilir. Goulart paramız yetmeyip olmasa bile onun takımında başka iyi elemanlar var. takasa girelim.

Misyonunu tamamlamış umuta gerçekten talip varsa, satmamak enayiliktir. Bu saatten sonra umuttan hiçbir şekilde faydalanılamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt