Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benitez için izleyen izlemeyen herkes yorumda bulunmuş videolara göre bencede faydalı olur bu çocuk

ama benim merak ettigim konu istikrarı nasıl acaba 1 maç iyi 3 maç kaybolan tiplerdenmi ? güney amerikalı deyince istikrara bakmak lazım

Şu kanat ile forvet transferini bitirin artık be!

Umut Bulut'a Kasımpaşa'dan sonra Eskişehir de talip olmuş yine reddetmişiz.

Yönetimde futboldan cakan kimse yok.

Denizli desen nerden tanir benitez'i, braithwait'i, linnes'i

Scout ekibinde real life fm oynayan kulubu babasinin ciftligi gibi kullanan utkucan var...

Umut'u eses'ekitle, maasindan kurtul onun maasina ben arfa'yi alirsin yahu

Ne idügü benitez'e 6,5 verecegine git ben arfa'yi al 4-5m'a zaten sözlesmesi bitiyor 5 ay sonra

Abv yönetim

Daniao'yu da kacirdik. Wolfsburg ilgileniyormus

Bize yine umut kaldi

Abv yönetim

yaşınaa başlarım denizli de 66 yaşında noluyo da :D

Ya ben de gencleselim derim ama Remy ve Ben arfayi almak da onemli. Genc olarak bunlarin yanina 20-24 yas bandinda al 4 oyuncu daha isi bitir.

Su hucum hattinin korkutamayacagi dunyadaki takim sayisi bir elin parmaklarini gecmez.

-----------------------Remy------------------------
-Poldi-------------Sneijder-------------Ben arfa

Trabzon gidip 1.5-2 milyona Muhammet Demir'i alır biz ikinci devre Umut-Burak gol atabilecek mi diye bekleriz. Kaliteli bir yabancı golcü + Eren Derdiyok veya Muhammet Demir alınmalı, Umut artık oynayabileceği bir takıma gitmeli.

1-0 kazandığımız burak veya umutun 50 tane kaçırıp ıslıklandığı maç bizim için en verimli maç olacaktır bugün inşallah öyle olur

Ben Arfa ismi nerden çıktı beyler? Boşuna elimi ayağımı titretmeyin heyecandan. Ben Arfa gelirse 17'de 17'ye inanırım. Ama Denizli ısrarla 25 yaş altı olacak dedi transferler. O yüzden bu tarz transferler hayal.

Ben Arfa ismi nerden çıktı beyler? Boşuna elimi ayağımı titretmeyin heyecandan. Ben Arfa gelirse 17'de 17'ye inanırım. Ama Denizli ısrarla 25 yaş altı olacak dedi transferler. O yüzden bu tarz transferler hayal.
Dilek sadece. Hiç gündemizde yok büyük ihtimalde

Keske ben arfayi alsalar efsaneler efsanesi olur

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Burak ve Umut fetişi nedir be

Hazma gitti hala ayni sorunlar aynı aşklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt