Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trtspor muhabiri bugün bir transfer gerçekleşebilir dedi hadi bakalım:-)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep tarik gönderilecek yaziliyor gitsin zaten ama tehlikenin farkindamisiniz? sabrinin de sözlesme sezon sonu bitiyor ozaman tek bir sag bek kalmis oluyor takimda, sonuc olarak bunlar demezmi ozaman sabir ile yola devam edelim diye?

block atip duruyonuz admin agalar cocuklara dis atar gibi .. zaten kimse kalmamis .. surda iki gram kufur ettik diye ne bu celal

Umut yabancı olsa çoktan postalanmıştı, evlat ve yerli diye hala takımda durabiliyor. Keza hamitde öyle.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Arfa + Remyi alsin Dursun yeniden kendini sevdirsin.

Bunu duyurun o capsiza

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yapma hocam. Son zamanlarda feci piyasa yaptı. Bonservis en az 10 isterle ve Ben Arfa imza parası bile ister.

Adam su anda 2.5 milyon kazaniyor ama %40 vergi veriyor bu tutar uzerinden. Yani bizim Tarik kadar kazaniyor net! :( 5 ay sonra sozlesmesi bitiyor. Eger enteresan bir kulup yoksa adam son donemde GS gibi marka kulupte 3.5 yillik kontratla ilgilenmezmi hic? Bence ilgilenir. Is ki buyuk bir kulup pesinde olmasin.

7-8 milyon da 5 ay sonra sozlesmesi bitecek oyuncu icin cok iyi para fransada.

Ya biz o kadar acayip buyuk paralar dokuyoruz ki futbolculara. Yani 20-23 yasinda gelisen oyuncu profili yok bu adamda. Onun icin 7-8 iyi para.

Unutmayin dursunun ekibi "hamza ne maroo gomezi 9 milyon euro istiyorlar bonservisi icin" diye kestirip atmayip erdal torunogullari gibi fiorentinanin kapisinda yatinca aliyosun gomezi bedava bile!

Yonetici farki tabi!!

Son düzenleme:
Başkaları ne yatırmış ve özelikle şikeciler beni hiç ilgilendirmez.

5 ay sonra sözleşmesi bitmesi bu rakamı vere bilmemiz zor hale getiriyor bence.
Bizdekiler nasıl hesap veririz kongreye diye düşünen kişiler sonuçta bu tür konularda. Benimde tercihim o fiyata ben arfa olur kesinlikle. Genç oyuncular bizde tutup gelişmesi zor.
Hazır olmuş kaliteli adamlar almamız lazım sadece ve sadece oyuncu eğitim konusunu öğrene kadar camia ve kulüp olarak.

Bundan 1 yas buyuk anadolu topcusu Donka verdik 2.5 milyon?

Kanat alicaz diyorlar, Benizte ile ilgileniyorlar. Iste burdan kaybediyoruz vizyon sifir abi. Daha kanat ile orta sahayi ayirt edemeyen adamlar takimizi yonetiyor. Benitez ofansif orta saha oyuncusu bizim Emre Colak'tan farki yok. Bizim scout ekibi sanirim youtubeta skills goals yazip oyuncu begeniyor baska aciklamasi olamaz o adami alirsak 8 milyonu cope atmis oluruz. Zamaninda Hajrovici de youtube dan izleyip yeni Robben demislerdi. Yazik valla yazik

lan bu beniteze baktım az biraz youtube'dan , teknik süratli falan da elimizde kalır kolu bacağı, milyon eurolar söz konusu...bruma olayına dönmesin bu da..
sizden bi denizlinin telefonunu isticem acil, iki birşey söylemem lazım..

benitezi 90 dakika izledim adama her top gelişinde dikine gidiyor ve çoğunda çalımlıyor ve pasını atıyor kesinlikle hucumda yararı olur özellikle oyunun sıkıştığı bölümlerde oyunun kilidini açabicek yetenekleri var. Ama defansif yönünü geliştirmesi lazım sadece ileride pres yapıyor ama geri dönüşleri zayıf.

şu famara baya iyi bi forvete benziyor ama bizimkiler alamaz o ayrı mevzu.

"Hiçbir tartışma, görüşme yok. Burada kalıyorum. Sezonun ikinci devresinde her şey daha güzel olacak. Nice'de mutluyum. Teknik direktörümüz Claude Puel bana güveniyor ve daha çok gelişmeme yardımcı oluyor. Muhteşem bir sezon geçirmeyi umuyoruz, çünkü bu camia her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi. 5 ocak ta ben arfa nin yaptığı açıklamalar,ben de çok istiyorum ama olmayacak gibi,hele de bu yönetimle pardon imkansız demeliymisim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt