- 26 Kasım 2012
- 186.664
- 261.558
- 5.998
evert
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogru demis. Ikinci yarinin ilk macina cikacagimiz kadro da ortada zaten.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ben de 90 dk izledim ağzım açık falan kalmadı tamam yetenekli bi oyuncu ama o paralar verilip alınacak adam değil bence 2-3 milyona alırlarsa eyvallah da 6-8 milyon arası bişey verilirse kerizlik olur bence o paralara daha iyi oyuncular bulunabilir.bizim taraftarda zaten bi genç fetişizmi var nerde genç bi oyuncu var hemen gelsin 2 çalıma 2 harekete hemen tav oluyoruz. haijrovic geldiğinde de burda sayfalarca övdüler adamı sonuç ortada bizim kulüp bu genç oyuncu sevdasından batacak bi gün dünyanın parasını döktük sonuç sıfır, hani 1 tanesi mi tutmaz tutmadı işte dünyada bu konuda klinik vakayız resmen.
Brumyayıda satıyorduk en az 20ye noldu zarar etmeyelimde apar topar gönderdik aynısı olur alınmamalı
Saldiralim o zaman fransa ikinci ligine arjantine brazilya ya benimde aklima o geldi 8 milyon bonservis ler konusuluyorsa bunlar herşeyi göze aldı.Fatih Doğan: "Galatasaray kesin olarak önümüzdeki yaz transfer yasağı yiyecek. Şubat ayı içerisinde bu karar açıklanacak."
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sociedad Brumayı bizden 7,5 a alıp 15-20ye dortmunda satacak merak etme sen.Kötü hocalarla çalıştı çocuk.Gidip adama savunmada adam kovalatırsan top oynayamaz tabi.Çatır çatır oynuyor sociedadda şuan.Telleste aynı interde çatır çatır oynuyor prandelli ve hamza bitirdi bu adamları.Joseyide aynı duruma soktu gitti.İnanılmaz yetenekli adam güven sorunu yaşıyor tek pas hatasında ıslıklanıyor diye.
Fatih Doğan: "%99 transfer yasağı gelecek diyordum, artık %100 diyorum. Avrupa kupalarına katılamamaktan ayrı konuşuyorum, o da gelebilir."
O zaman 8-10 transfer yapmak sene sonu sözleşmesi bitenleri de hemen bağlamak lazım.Fatih Doğan: "Galatasaray kesin olarak önümüzdeki yaz transfer yasağı yiyecek. Şubat ayı içerisinde bu karar açıklanacak."
. Transfer yasagini FIFA verir ama onlarin da ffp pek alakasi yokYa bu transfer yasağı cezasını kim çıkardı.UEFA nın sitesinde FFP için verilen cezalarda hiç öyle bir kural yok.
https://www.uefa.com/community/news/newsid=2064391.html
Bana da çok saçma geliyor. Genellikle Fifa veriyor, transfer yasağını. Eğer ceza olursa avrupa kupasına gitmemek olur bence. Bu Fatoş bir de hem transfer yasağı hem de Avrupa kupası cezası alabilir diyor.Bizim taraftar da kargaların bedduacısına inanıyor.Ya bu transfer yasağı cezasını kim çıkardı.UEFA nın sitesinde FFP için verilen cezalarda hiç öyle bir kural yok.
https://www.uefa.com/community/news/newsid=2064391.html
2.5 milyon da bile sozial medya salandı .
7-10 milyonda kongre salanır diye korkar yönetici bizde