Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru demis. Ikinci yarinin ilk macina cikacagimiz kadro da ortada zaten.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Bugün ters tarafından kalkmış herhalde :D

Sabah denk geldi bakmıştım.Sadece bize değil Fener ve Demirören'e de geçirdi.Moderator beyfendi araya girmeye çalışsada nafile

Fenere şike olaylarından dolayı geçirdi.İnsanlar futboldan soğudu gereken cezaları veremediniz tarzında konuştu

Demirören'e de 8 sene Beşiktaş'ın başında kaldın bir tane tesis yaptın mı ? Şimdi kalkmış tesisleşmeden bahsediyorsun.İleriye dönük bir tane projeniz yok.Türk futbolunun tek sorunu bunlar mı ?

Büyük bir keyifle izledim :D

ben de 90 dk izledim ağzım açık falan kalmadı tamam yetenekli bi oyuncu ama o paralar verilip alınacak adam değil bence 2-3 milyona alırlarsa eyvallah da 6-8 milyon arası bişey verilirse kerizlik olur bence o paralara daha iyi oyuncular bulunabilir.bizim taraftarda zaten bi genç fetişizmi var nerde genç bi oyuncu var hemen gelsin 2 çalıma 2 harekete hemen tav oluyoruz. haijrovic geldiğinde de burda sayfalarca övdüler adamı sonuç ortada bizim kulüp bu genç oyuncu sevdasından batacak bi gün dünyanın parasını döktük sonuç sıfır, hani 1 tanesi mi tutmaz tutmadı işte dünyada bu konuda klinik vakayız resmen.

kac macini izledin ? benim twitterda takip ettigim futbol ustalari .. 4/5 macini izlemis .. begenmisler ..

genclerden batsin .. umut/burak/sabri kazmalarindan batmasindan iyidir

Brumyayıda satıyorduk en az 20ye noldu zarar etmeyelimde apar topar gönderdik aynısı olur alınmamalı

Sociedad Brumayı bizden 7,5 a alıp 15-20ye dortmunda satacak merak etme sen.Kötü hocalarla çalıştı çocuk.Gidip adama savunmada adam kovalatırsan top oynayamaz tabi.Çatır çatır oynuyor sociedadda şuan.Telleste aynı interde çatır çatır oynuyor prandelli ve hamza bitirdi bu adamları.Joseyide aynı duruma soktu gitti.İnanılmaz yetenekli adam güven sorunu yaşıyor tek pas hatasında ıslıklanıyor diye.

Fatih Doğan: "Galatasaray kesin olarak önümüzdeki yaz transfer yasağı yiyecek. Şubat ayı içerisinde bu karar açıklanacak."

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fatih Doğan: "%99 transfer yasağı gelecek diyordum, artık %100 diyorum. Avrupa kupalarına katılamamaktan ayrı konuşuyorum, o da gelebilir."

Fatih Doğan: "Galatasaray kesin olarak önümüzdeki yaz transfer yasağı yiyecek. Şubat ayı içerisinde bu karar açıklanacak."

Saldiralim o zaman fransa ikinci ligine arjantine brazilya ya benimde aklima o geldi 8 milyon bonservis ler konusuluyorsa bunlar herşeyi göze aldı.

Sociedad Brumayı bizden 7,5 a alıp 15-20ye dortmunda satacak merak etme sen.Kötü hocalarla çalıştı çocuk.Gidip adama savunmada adam kovalatırsan top oynayamaz tabi.Çatır çatır oynuyor sociedadda şuan.Telleste aynı interde çatır çatır oynuyor prandelli ve hamza bitirdi bu adamları.Joseyide aynı duruma soktu gitti.İnanılmaz yetenekli adam güven sorunu yaşıyor tek pas hatasında ıslıklanıyor diye.

Bizimkiler bir kerede kiraya verdikleri oyuncunun aldıkları fiyatının çok üstünde bir satın alma opsiyonu ile kiralamayı deneseler olmayacak. Amrabat bile 8 milyona gidiyor zararlı çıkan yine biz olduk.

Ya ceza gelir gelmez o ayrı konu ama Fatih Doğan kimdir de , camiadan olmayan kıytırık bir kişi bu haberin 100/100 olduğunu söyleyebiliyor.Eğer bu mal duyuyorsa , en küçük bir adam dahi duyar. Şerefsiz , felaket tellalları.
Bu Denizli, gerçekten değişik biri. Ben bile lan acaba şampiyonluk yarışına girer miyiz diye düşünmeye başladım. Umarım bugün kolay bir galibiyet gelir ama Burak ve Umut çok gol kaçırarak.

ASpor daki BJKli yorumcu yalan söylemez herhalde

Ya bu transfer yasağı cezasını kim çıkardı.UEFA nın sitesinde FFP için verilen cezalarda hiç öyle bir kural yok.
https://www.uefa.com/community/news/newsid=2064391.html
Bana da çok saçma geliyor. Genellikle Fifa veriyor, transfer yasağını. Eğer ceza olursa avrupa kupasına gitmemek olur bence. Bu Fatoş bir de hem transfer yasağı hem de Avrupa kupası cezası alabilir diyor.Bizim taraftar da kargaların bedduacısına inanıyor.

Taraftar: Benitez 20M € eder, bunu Real Madrid ödeyebilir

Independiene Başkanı: Biz de bu yüzden hayır dedik baba.

twtitterda böyle bir ss var ne benitezmiş be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt