Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan transfer yasağı yediğimizi düşünsenize. Bunlar adam akıllı bi forvet almazlarsa üstüne birde yasak yersek 1-2 yıl Umut-Burak kazmalarıyla oynamak zorunda mı kalacaz :confused:

Merhaba, gercekten akrabasi isen ve bizleri trolleyen biri degilsen, Allah askina taraftarin düsüncelerini ilet bu Umut'a.

Olmuyor artik, bak bu isin sonu iye yere gitmiyor. Bir gün taraftarin biri cinnet gecirecek falan.

ya arkadasim ne akrabasi akraba falan degil cevap vermeyin suna.

Sanırım troll için girseydim bu ağır hakeretlere cevap verirdim

Ben diyorum ki Umut abide herşeyin farkında daha fazla çalışacak adam bana küfür ediyor.Durumun tam tersi olmadığına emin misin ?
Kardeşim ,Umut çok kötü bir futbolcu.Bunu bile bile girmen sence şüpheli değil mi .İyi insan olmak , iyi futbolcu olmasını sağlamıyor insanın.

Arkadaşlar neden bu sert tutum ? Anlamıyorum gerçekten

Umut Bulut mudur tüm takımın sorunu ? Umut abimin ne tür zorluklar yaşadığını bilmeden konuşuyorsunuz.O da sizler gibi,benim gibi,hepimiz gibi

Giyim tarzına bakan bir insan bile ne kadar iyi yürekli bir insan olduğunu anlayabilir

Ayıptır vallahi şu yaptığınız

Umut Bulut mudur tüm takımın sorunu ? Umut abimin ne tür zorluklar yaşadığını bilmeden konuşuyorsunuz.O da sizler gibi,benim gibi,hepimiz gibi

Giyim tarzına bakan bir insan bile ne kadar iyi yürekli bir insan olduğunu anlayabilir

Umutun akrabasıysan ona selamlarımı ilet yanınada ağır bir sakatlık yaşayıp futbol hayatının bitmesi için her gün dua ettiğimi ekle. Akrabası değilsen zaten kulakların çınlayacaktır :)

Hem Fenerli hem de Umut Bulut'la aynı genleri paylaşıyor. Hayattan yiyebileceği bütün darbeleri yemiş bir arkadaş.

Kardeşim Fenerli olmak suç mu ? Belirttim zaten gizleyecek saklayacak bir tutumum yok

Ben buranın Galatasaray forumu aynı zamanda tartışma platformu olduğunu sanıyordum

Sıkıntı olacaksa giderim problem değil

Benitez'e veya Bou'ya 6M vereceğimize gidip Ben Arfa'yı alalım. Takım seviye atlar.

Kardeşim Fenerli olmak suç mu ? Belirttim zaten gizleyecek saklayacak bir tutumum yok

Ben buranın Galatasaray forumu aynı zamanda tartışma platformu olduğunu sanıyordum

Kardes
Dinleriz
Sikinti yapma

Son düzenleme:
İyi niyetini sorgulamıyoruz ki!
Bizim takımın forveti değil o kadar. Yedekten geldiğinde de katkı veremeyen adamın işi ne takımda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birader derdini anlattığına göre gidermisin artık ait olduğun yere ne uzatıyosun

D5803 cihazımdan gönderildi

Suç. Bir insan niye feneri tutar oğlum ? Rahatsız mısınız hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz ?

Efendi gibi duran kimseye terbiyesizlik yapmazsan burası ama gevşek olup burda arkadaslarin anasını bacisini karistiranlar var gevşek olmadığına inanıyoruz.

Umut Bulut'un akrabasıymış, he canım he. :D İşiniz gücünüz yok mu oğlum sizin?

Katkı sağlayabilecek Drogba veliahtı 3 ayaklı forvet adaylarım:

SIDY BOKASI
SADA BOCAR M'BAYE
LUKAS MASOPUST
SANDRO GOTAL
JAN SİMON GÖTTKER
PEDRAG SİKİMİC

02_04_60MB.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Efendi gibi duran kimseye terbiyesizlik yapmazsan burası ama gevşek olup burda arkadaslarin anasını bacisini karistiranlar var gevşek olmadığına inanıyoruz.
Mert sen biraz geri dur
Sonra sovuyorlar bu fb liler strrese giriyorsun bos yere uzaktan takil bunlara
Mazallah birinin kafasini yaracaksin belli ki babayigit adamsin sakin

te doy una hostia

Benitezi alacağın pRayla Robinho arti castillo yu al forvetede famara yada damiao yu 2 sene rahat et lualuanin diomansi kamaranin rodellaganin torjenin kral olduğu ligde top canbazi Robinho yarim devrede 5 gol atar rahat

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt