Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın fenevli arkadaşların acısını anlamamız gerek evlerinde aldığımız kupalar avrupadaki başarılarımız,ki Türkiye denince avrupada GALATASARAYımızın akıllara gelmesi ve daha falza şeyler şimdi bu zavallılar ne yapsın altta olmanın acısı işte yazık bunlara çok yazık....
napalım fenevliler 10 puandan şampiyon olursak ne dicekler acabaa fenerr ağlamaaa

bir öneri transfer dönemi bitine kadar yeni üyelikleri kapansin bence.

Fenevliler kadar mal varlıklar göremedim nasıl mahluklarsa kendilerini çok iyi sanıyorlar.AMA TÜRKİYEDE TEK BÜYÜK GALATASARAYDIR
Evlerinde kaldırdığımız kupalar,süper kupalar,uefa,ve en önemlisi isimleri şikeci olmuş olmasına rağmen başkanları hapisde yatmasına rağmen bize şikeci diyecek kadar kıskanç aptal ve aşırı derecede gerizekalılar....Son olarak NKFVAS

Son düzenleme:
fbli oclar surekli uyelik aliyor burdan soyliyim

sonra da operasyon yapiyorlar

suanda da vardir aramizda boyleleri

tespit etmek gerek

sovup duruyor

Umut abimin değeri pek bilinmiyor maalesef.Drogbalı dönemde,Juventuslu grupta verdiği katklılar vs,, hepsi unutulmuş

Burak'ı konuşan yok.Medya algı yönetimi yapıyor herkes yiyor maalesef.Neden çünkü Umut abim köylü medyaya göre

Şunu da belirteyim şu süreç sonunda herkes doğruları anlayacak.Yaz sonunda yönetim vs,, değişen olaylardan sonra bakalım şuan Umut abime sövenler neler diyecek

Merakla bekliyorum
La olm efendi triplerine girme diyeceğini dedin siktir ol git şu forumdan. Umut bizim sorunumuz şikeci ergenlerin değil.

D5803 cihazımdan gönderildi

Forumda IQ seviyesi düsük birini bulursaniz, eski mesajlari kontrol edin. Fenerli cikabilir.

emre bulutun kanatlarını yolmadan gönderseniz iyi olacak.bu fenerin başına bi çıkacak var.kaşınıyolar bu aralar.

Fenevliler kadar mal varlıklar göremedim nasıl mahluklarsa kendilerini çok iyi sanıyorlar.AMA TÜRKİYEDE TEK BÜYÜK GALATASARAYDIR
Evlerinde kaldırdığımız kupalar,süper kupalar,uefa,ve en önemlisi isimleri şikeci olmuş olmasına rağmen başkanları hapisde yatmasına rağmen bize şikeci diyecek kadar kıskanç aptal ve aşırı derecede gerizekalılar.....
ozaman şimdi daha yüksek sesle NKFVAS

Su adana demirdeki pote umutu top diye oynar

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fbli oclar surekli uyelik aliyor burdan soyliyim

sonra da operasyon yapiyorlar

suanda da vardir aramizda boyleleri

tespit etmek gerek

sovup duruyor

Sadece yeniler değil, 5-6 senedir üye olanlar var bile aralarında. En az 10 tane daha vardır buralarda, bir kaç kişiden zaten şüpheleniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt