Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada buraktan allah razı olsun bir maçta yapmasını umduğum her türlü mallığı yaptı ama genede allah belanı versin burak

Mustafa denizlinin yerinde olsam tv8 i açarım soyunma odasında. murat bozun oynadığı topu gösteririm umutla buraka.resmen topçuyum diye bağırıyor adam. abartmıyorum bu 2 şaban yerine koysak takım daha iyi oynar

Eskiden taraftarımızın yapısıyla gurur duyardım. Biatçılık olmadığı için. Hakan Şükür , Arda kimler kimler yuhalandı. Ama şimdi ülkede ki en biatçı taraftar olduk...

şikeciler bile artık oyuncu biatçılığı kalmadı. Kötü olan gönderiliyor ama bizde aman üzülmesin aman kırılmasın...

ABV!!!!!!!!!!!!!!

vay ABV ya, macdan 10 dk evvel elektrik gitti,80. dk de geldi. Detay verin lutfen beyler.

Donk nasıldı?
Denayer nasildi?
Sinan nasildi?
Burak yuhalanmis galiba, sebep?
Takımda gelişme var mi?

bak gerçekten cok ciddiyim murat boz umuttan buraktan cok gol atar bu malları bu kulube alanların ...

sokacam boyle insanlara ya, yangin alarmi baslattirlar, 3 saatdir evimize giremedik. macida boylece kacirdik.

Kimi alırsak alalım Burak kesilmediği sürece bu takımdan bi yol olmaz

D5803 cihazımdan gönderildi

Eğer iyi bir santrafor alırsak ancak Burak öyle gözden düşer yoksa unutun gitsin...

vay ABV ya, macdan 10 dk evvel elektrik gitti,80. dk de geldi. Detay verin lutfen beyler.

Donk nasıldı?
Denayer nasildi?
Sinan nasildi?
Burak yuhalanmis galiba, sebep?
Takımda gelişme var mi?

Donk fazla iyi de degildi cok kötü de degildi. Pas hatalari yapti ve hep güven vermedi ama galiba takimda en fazla top kapan oyuncumuzdu ilk yarida.

Denayer macin adami.

Sinan ilk yari cok iyi oynadi, ikinci yari o kadar iyi degildi ama genel olarak begendim.

Burak herzamanki gibi oynadi, goller kacirdi, ofsayta girdi, topu kontrol edemedi - taraftar da buna tepki gösterdi ama bi kismi da destek verdi.

Fazla gelisme yoktu bence maalesef. Kanat + forvet hemen gelmeli.

Burak'ın bugünkü kötü performansının ardından alternatife düşünülen forvetin bile alınmayacağını düşünüyorum. Çünkü forvet diye kim gelirse gelsin Burak'ı keser, taraftar da oynamasını ister.
Denizli'nin bunu yapacak kadar yürekli biri olduğuna inanmıyorum.

Bu maratonda kiler ne yavşak be Burak'ı övüyorlar. Türk milli takımının ve Galatasaray'ın en önemli ouuncusuymuş bizim santrafor sorunumuz yokmuş.

Hücum oyuncularımız çok iyiymiß. Sanki Real Madridden bahsediyorlar serefsizler.

Ulan var ya ne boş adamlarımız ne şerefsizsiniz tek derdiniz aman biz transfer yapmayalım aman bu mallarla devam edelim fb ile bjk at koştursun demi.

Bu kadar çabalamaniza gerek yok ama özürlü Dursun Özbek ve ekibi doğru transfer yapamaz zaten içiniz rahat olsun biz mal Burak'a gol kaçırmaya devam ederiz.

burak zaten üzgün iyice moreli bozulmasın diye forvet almaz bu beceriksizler..

Bu takıma 2 forvet şart. Hem de kalitelisinden, ya tutarsa olanlarından değil. O değil yarım sezon idare ederiz dedik de orta saha da hala zayıf.

Mustafa Denizli gelsede konuşsa az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt