Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk 11 Forvet: Burak Y.
Alternatif 1: Umutinho
Alternatif 2: Podolski

Forvet transferi olmicak.

H.O.

Hala 11 puan fark yemiş takıma alternatif arıyorsanız gönlünüz rahat olsun yerinizi korursunuz artık sezon sonunda...

Kapatın nöbeti.

''Burak iyi golcü''
''Alternatif olacak oyuncu arıyoruz''

1 ay önce Denizli: Takimi degistirecem

Simdi: Abuk sabuk alternatifler koyacaz takima

Bu kulubde bir tuhaflik var

Alternatif illa yedek olur demek degil...

Yalniz bunlardan bir bok olmaz.

Ulan ben diyodum bu adam mantıklı biri filan, bunun da kafa gitmiş...

Adamlar da Persie,Gomez oynar bizde Burak.
Adamlar da Nani oynuyor bizde Yasin.

Hala alternatif oyuncu arıyoruz.
Çöplük ettiniz takımı.

dfNs6x.gif

Tek Tesseli Sabri den Kurtulduk.

#OBizimViking

sdsdsd.gif

SPORX.COM ‏@sporx 8 dk.8 dakika önce
Mustafa Denizli: "Şu anda biz kendi arayışlarımızı devam ettirerek, çıkışta olmak istiyoruz. Bu çok kolay bir şey değil"

SPORX.COM ‏@sporx 7 dk.7 dakika önce
Mustafa Denizli: "Sonuç ve oyun olarak ben bugün artılarımızın fazla olduğunu düşünüp, o anlamda mutluyum"

Mustafa Denizli: "Bu takımın taraftarı da, oyuncuları da çok daha iyilerine layık"

Mustafa Denizli: "Var olan taraftarımız, belki sayı olarak bizi tatmin etmedi ama, onları misli olarak buraya getireceğiz"

SPORX.COM ‏@sporx 6 dk.6 dakika önce
Mustafa Denizli: "Galatasaray iyi yolda, kimse merak etmesin"

SPORX.COM ‏@sporx 6 dk.6 dakika önce
Mustafa Denizli: "Burak bugün futbolcu olarak karakterini ortaya koydu. Bu atmosferde o penaltıyı atmak kolay iş değil"

SPORX.COM ‏@sporx 5 dk.5 dakika önce
Mustafa Denizli: "Bazı yerlerde alternatifimiz yok, tek futbolcu üzerine kalmış durumdayız bazı bölgelerde"

yav ne alternatifi

denizli bir golcü adam gibi ama bir de kanat aldırmassa nisan ayında gider

Denizli alternatif olmayan bölgelere transfer olacak diyor.

Sol Bek Transferi H.O.

Baska da olmaz.
Hem kendin diyorsun bölgeLER hem de başka da olmaz diyorsun. Ben de dinledim bazı pozisyonLARDA eksiğiz dedi. 1'den fazla olacağı kesin ama forvet alır mı onu bilmem.

Takımda kondisyon yok 60tan sonra düşüyoruz oyundan. Değişiklik lazim ulan yedekte doğru dürüst adam yok abv hamza

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 ay önce Denizli: Takimi degistirecem

Simdi: Abuk sabuk alternatifler koyacaz takima

Bu kulubde bir tuhaflik var

Evet Dursun geldigi gunden beri var. Ve o kaldigi surece olacak.

Dursunla kupa almamiz mumkun degil.

Kac aydir bundan bahsediyorum. Hamza capsiziymis, m.denizliymis asil sorun bunlar degil. Hala anlamiyormusunuz.

Dursun oldugu muddetce bizi sadece ve sadece hayal kirikligi bekliyor anlayin artik bunu!!

Sezon başında Hamza ve yönetime sovdugum için ceza yemistim forumu arada takip ediyodum mesaj yazmiycam futbolla ilgilenmiycem diyodum zaten sezon başı baslamadan bittiginin bilincindeydim hakliymisim hicbirsey degismeyecek çok belli burak gibi adamlardan medet uman taraftar yönetim ve hocamız var gençler unutun ligi gidin oyun oynayın film izleyin ne bilim yazılım çalışın birsey yapın bu sezon galatasaray i boşverin sene sonu zaten o burak diye bağıran andavallar istifa diye bagiracaklar belki düzgün birileri gelir yeniden futbol aşkımız canlanır hadiyin iyi aksamlar

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak Yılmaz oldugu sürece bu kulübe forvet alınmaz bir inan kıraç ikide Burak bu ikisi Galatasaray'ın dokunulmazları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt