Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ersun yanalı isteyenler alın size

SPORX.COM
‏@sporx
Ersun Yanal: "Galatasaray'da stoper, forvet, Sabri tartışılmamalı; Galatasaray'da topu kaptırdıktan sonraki yerleşim tartışılmalı"

Mustafa Denizli: "Bu takımın taraftarı da, oyuncuları da çok daha iyilerine layık"

Yahu şu an ki durum oyunculardan kaynaklı değil mi zaten bu yetersizler nasıl daha iyisine layık oluyor, iyice kafa gitmiş hocanın.

Ama şaka maka ,budama dedi , her şey değişecek dedi vs. Ama hep alternatif diyor, sayı artması diyor.Hoca sen ne diyorsun ?

Renktaslar aci olacak ama bence transfer konusunda umudunuzu minimuma indirin. Anlasilan takimi komple degistirecegim laflar falan bizi oyalamak icinmisti.

Game Over...

Bu maçtan sonra ıslıklanan Burak'ı taraftarın önüne atacak kadar aptal değildir bence Terim bile yapmaz bunu.

ersun yanalı isteyenler alın size

SPORX.COM
‏@sporx
Ersun Yanal: "Galatasaray'da stoper, forvet, Sabri tartışılmamalı; Galatasaray'da topu kaptırdıktan sonraki yerleşim tartışılmalı"

Haklı demiş.
Madem transfer yapmayacaksınız var olan takımı biraz güzelleştirin. Yıllardır pata küte futbol oynuyor.

O streste penalti golu atabilen as forvet en kritik macta 3 %100kacirir sonra aglarsin denizli.
Umrum'da degil artik ne halleri varsa gorsunler isterse 8.olsun bu takim derdini tasasini niye ben dusunecekmisim. Burakiyla sabrisiyle semihiyle kurtarsinlar kulubu

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet Dursun geldigi gunden beri var. Ve o kaldigi surece olacak.

Dursunla kupa almamiz mumkun degil.

Kac aydir bundan bahsediyorum. Hamza capsiziymis, m.denizliymis asil sorun bunlar degil. Hala anlamiyormusunuz.

Dursun oldugu muddetce bizi sadece ve sadece hayal kirikligi bekliyor anlayin artik bunu!!
hahaha hamza cok iyi hocaydi demi

Haklı demiş.
Madem transfer yapmayacaksınız var olan takımı biraz güzelleştirin. Yıllardır pata küte futbol oynuyor.

ne halklısı ya bugun forvet denen burak kaçırmasa mac 5-0, sabri denen sağ bek de habire boş bırakıyor takımda iki tane stoper var baska stoperde yok

Gol defans kadar Muslera'nında sucu gibi , tutardı normalde

firat demirtas ‏@firatdemirtas11 48 sn.48 saniye önce Villefontaine, Rhône-Alpes
Nice Rémi Walter'i aldigina göre Mendy yolcu demektir. Bakalim hangi takima gidecek

Alt Ligler TR ‏@AltLiglerTR
Iğdır Arasspor, BAL ekibi Ödemişspor'da forma giyen Serge Djiehoua ile anlaştı. (via @Arasspor76)

CY3ZUd1WwAAOlyP.jpg

#UnutulmazAnlar

https://www.youtube.com/watch?v=RcEBelsWyNs

Yok , benim de umudum azaldı.Transfer konusunda git gide kötü yorumlar yapmaya başladı Denizli.Belli ki becerikli! yönetim 3. alternatif oyuncularla uğraştığı için böyle oluyor. Neyse artık Denizli ve Dursun'un gitmesini bekleriz.Burak ,Yasin falan hala oynayacaksa böyle budamaya budayayım.

Boyle birsey olacagini ilk yari bittigi gunden beri biliyorduk, hic sasirtmadi beni acikcasi

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt