Mehmet Akif Yüksel
Kırmızı Üye
- 21 Ağustos 2014
- 1.684
- 478
- 953
Hasan gelsin ya, hasan gibi deli gibi çalışan başka adam bulamazlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizli'yi pek sevmiyor.
Terim'de pek sevmez.
Bu ikili bana her zaman CHP-AKP partilerini anımsatıyor.
acilen bi forvet alınmalı topu ilerde tutabilecek oyunu rakip yarı sahaya yığmamazı sağlayacak bi forvet
burak duvar gibi vuruyon geri geliyor bizim savunma yine iyi her top geriye geliyor.
valla git yap sahte doktorluk diploması zaten 300 -400 tl geçen haberlere çıktı ama ığdır sıkıntılı yer sonra kolu bacağı sağdan soldan toplarsınSahte diploma aldiracaksin bana deme oyle seyler
Bruma nasil oynuyor hocam
Denizli'ye asla ısınamadım, ısınamayacağım da. Sezon sonu gider gözüyle bakıyorum.kim takar denizliyi hasan gelsin
o maçta ayrıca çokta faul yapılmıştır kilitcho tarafından bence o maçtada hakkı yenmişti.Davidhaye de çok sağlam boksör, klitcskoyuda sallamış ama sakatlanıp hakem kararıyla yenilmiş.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha 2 sezon önce Beşiktaş'dan kimi istersiniz sorusuna cevap vermiyorduk ya her alanımız onlardan üstündü. Adamlar şimdi nokta transfer peşinden koşarken bizim kadro çöplük halde.Bjk Boykuyu alırsa şampiyon olur
hergün alıyorlarBeşiktaş, Dnipro ile Boyko ve Douglas'ın transferi konusunda anlaşmaya vardı. (via @firatgunayer)
hamza &dursun a.şDaha 2 sezon önce Beşiktaş'dan kimi istersiniz sorusuna cevap vermiyorduk ya her alanımız onlardan üstündü. Adamlar şimdi nokta transfer peşinden koşarken bizim kadro çöplük halde.
Daha 2 sezon önce Beşiktaş'dan kimi istersiniz sorusuna cevap vermiyorduk ya her alanımız onlardan üstündü. Adamlar şimdi nokta transfer peşinden koşarken bizim kadro çöplük halde.
Islıklanmadı Qral diye tepemize bindi halaaa şu kadar eleştiriye hem umut hem burak dayanıyor ve onuda geçtim taraftarına artislik yapıyor yüzsüzlük buBu hıyarlar da kendini nimetten sanmaya başladı. Siz kimsiniz de milleti yönlendirmeye çalışıyorsunuz?
Paralı Köpekler sizi..
Boyko ve Douglas Beşiktaş'taymış.