Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.234
- 27
- 1.098
................
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş millete ANIRMAK diye neden hakaret etmek zorundasın, .her şeyi hakaret ile halletmeyin .
Sinan Gumus ; Scout ekibinin bir katkisi .
Raporladim......
guvenin bana beyler basmayin
Hocam feci bir yuk aldik omuzlarimiza yalniz. Bu transfer fos cikarsa bizi ...kerler burada :asd22:

Çıkmayacak ben inanıyorum sonuna kadar bir gelsin parçalıyı giysinde bakalım![]()
......
Nakış, Independiente kulübünün Galatasaray ile anlaştığını belirttiği açıklamasında, “Hocamız Mauricio Pellegrino oyuncunun transfer olmasını istemiyor. Takımına faydalı olan oyuncunun takımdan ayrılmasına razı değil. Benitez’in ayrılması bizim için zararlı diyor hocamız. Hocamın en güvendiği oyunculardan biri Benitez. Şuanda hocamızı ikna etmeye çalışıyoruz. Galatasaray ile anlaştık, şuanda konu hocamızda.” diyerek sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı…
Aşkın Ateş @AskinAtes29 8 dk.8 dakika önce
Benitez ile kulüpler anlaştı arkadaşlar.
bu herif pek kolpacı değil yalnız..
Yakışmıyor kardeşim , 25 yaşında aklı başında adamsın.Yani herkesle aynı düşünce de tabi ki olmak zorunda değilsin ama bunu hakaret ederek yapmak sadece kavga yaratır.Bak ne güzel gülerek cevap verdin , demek ki sen pozitif bir adamsın, böyle olmalısın bence .Haddim olmayarak söylüyorum.kanirtirlar buraya diyelim ozaman :red:
Utkucan zaten kendi buldugu adamları ön plana alıyo linnes sinan falan
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
rüyamda zenci olarak en fazla rihanna sitilinde arkadaşlara yer var tşk.