Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utkucan zaten kendi buldugu adamları ön plana alıyo linnes sinan falan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nakış, Independiente kulübünün Galatasaray ile anlaştığını belirttiği açıklamasında, “Hocamız Mauricio Pellegrino oyuncunun transfer olmasını istemiyor. Takımına faydalı olan oyuncunun takımdan ayrılmasına razı değil. Benitez’in ayrılması bizim için zararlı diyor hocamız. Hocamın en güvendiği oyunculardan biri Benitez. Şuanda hocamızı ikna etmeye çalışıyoruz. Galatasaray ile anlaştık, şuanda konu hocamızda.” diyerek sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı…

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Profesyonel futbolcumuz Umut Bulut sözleşmesinin 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019 , bilemediniz 100 yil daha uzatilacaktir ve mali şartları aşağıdaki gibi değiştirilmiş ve sözleşmesi 2017-2018 sezonunu kapsayacak şekilde uzatılmıştır.

- 2016-2017 sezonu için 3.700.000 TL sabit transfer ücreti ve 15.000 TL maç başı ücret
- 2017-2018 sezonu için 3.800.000 TL sabit transfer ücreti ve 15.000 TL maç başı ücret

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Nakış, Independiente kulübünün Galatasaray ile anlaştığını belirttiği açıklamasında, “Hocamız Mauricio Pellegrino oyuncunun transfer olmasını istemiyor. Takımına faydalı olan oyuncunun takımdan ayrılmasına razı değil. Benitez’in ayrılması bizim için zararlı diyor hocamız. Hocamın en güvendiği oyunculardan biri Benitez. Şuanda hocamızı ikna etmeye çalışıyoruz. Galatasaray ile anlaştık, şuanda konu hocamızda.” diyerek sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı…

yalandir , ontivero/carusca/hajrovic gibiymis'ya menajerine para verip alir geluruk

kanirtirlar buraya diyelim ozaman :red:
Yakışmıyor kardeşim , 25 yaşında aklı başında adamsın.Yani herkesle aynı düşünce de tabi ki olmak zorunda değilsin ama bunu hakaret ederek yapmak sadece kavga yaratır.Bak ne güzel gülerek cevap verdin , demek ki sen pozitif bir adamsın, böyle olmalısın bence .Haddim olmayarak söylüyorum. :)

formica_galatasaray_ile_anlastim.jpg

forumun ruyalarini susleyen messi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt