Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bir arjantinliyle konuştum bana Benitezin arjantin liginin en iyi oyuncusu olduğunu ilerde çok büyük paralara satabileceğimizi söyledi.Hız teknik herşey varmış Agüero gibi büyük yetenekleri çıkardık bu yeni starımız diyor
Ciddi mi söylüyorsun yoksa gene kafa mı buluyorsun. :)

Ben de sivasliyim zamaninda sivasta cok ermeni varmis, kacmislar zamanla baskidan falan.

Hatta 1900'lerin basinda sivas vilayetinin (osmanlida yani) nufusu 1 milyondan fazla olan tek anadolu vilayetiymis, nufusun yarisi da ermeniymis.

Sivasa gidenler bilebilir, gurunde hala o eski ahsap koskleri durur ermenilerin.

o degilde baba o nasil kacis , Arjantine kadar kacacak kim kovalamis ..?

haa birde yigidin harman oldugu yerde Yozgatmis ya la :oley:

eyvallah bilgiler için iddaa oynadığım için liglerin çoğunu takip ederim güney amerika futbolunda en sert lig arjantin ligi o yönden şüpheniz olmasın benim martinez konusunda tek kafamı kurcalayan esas mevkisi ikinci forvet ve ofansif orta saha ama hızı ve tekniği ile kanatta da iş yapar gerçekten yetenekli carrusca veya ontiden dolayı önyargılı olmayın

Famara'nin videosunun altinda bir yorum. Aksam aksam iyi guldum :asd22:

********************* her oyuncunun altina Welcome to Galatasaray yaziyoruz , bi sikim de geldigi yok, bari sen gel be Senegali kobra , sok cikar feneve

Ancak bizim millet yazar zaten bu tur yorumlari. Sapiklik ust seviyede :D

Son düzenleme:
eyvallah bilgiler için iddaa oynadığım için liglerin çoğunu takip ederim güney amerika futbolunda en sert lig arjantin ligi o yönden şüpheniz olmasın benim martinez konusunda tek kafamı kurcalayan esas mevkisi ikinci forvet ve ofansif orta saha ama hızı ve tekniği ile kanatta da iş yapar gerçekten yetenekli carrusca veya ontiden dolayı önyargılı olmayın

Birde Martinez mi aliyoruz?

:asd22:

amsterdamda cok ot icme be, hafizayi etkiliyor iste

wietje.jpg

o degilde baba o nasil kacis , Arjantine kadar kacacak kim kovalamis ..?

haa birde yigidin harman oldugu yerde Yozgatmis ya la :oley:

Yani simdi dayak mayak yemeyeyim; tarih/siyaset gibi konulara girmeye de pek gerek yok, ama yani bu topraklarda hangi azinlik sevilmis ki kacmasinlar?

Isin kotu yani da o ya, aslinda memleketi cennet yapan cesit cesit insaniyken, simdi bunu yavas yavas baltaliyip ustune beton dokuyor olusumuz.

Ama Arjantin kacma acisindan unlu bi ulke galiba, mesela alevi falan da cok var oralarda. Hatta yanilmiyosam nazilerin bir kismi da arjantine kaciyor dunya savasindan sonra.

İzlediğim maçlardada spiker sürekli övüyordu kendisini ya hep birlikte bu adamı avrupaya satmaya çalışıyorlar yada bu adam iyi.
yalnız ülkecek birleşip bu çocuğu bize kazık diye satarlarsa fifanın bu üstün performansımızdan dolayı plaket vermesi lazım bize. kazık yemediğimiz kıta kalmadı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt