Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.905
- 1.648
biraz gunes gezme tozma eglence olsun ,
CanCun daha iyi diyorlar o donemlerde ?
Cancun taa meksikanin obur ucunda.
Bizimkiler ya Coachella ya da Baja'ya iniyolar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz gunes gezme tozma eglence olsun ,
CanCun daha iyi diyorlar o donemlerde ?
Sovyetlerden kaçan da çok.Yani simdi dayak mayak yemeyeyim; tarih/siyaset gibi konulara girmeye de pek gerek yok, ama yani bu topraklarda hangi azinlik sevilmis ki kacmasinlar?
Isin kotu yani da o ya, aslinda memleketi cennet yapan cesit cesit insaniyken, simdi bunu yavas yavas baltaliyip ustune beton dokuyor olusumuz.
Ama Arjantin kacma acisindan unlu bi ulke galiba, mesela alevi falan da cok var oralarda. Hatta yanilmiyosam nazilerin bir kismi da arjantine kaciyor dunya savasindan sonra.
Begeni haric butun bildirimler geliyor rtastapatalkda niye bildirimlrr olmuyo ya
Sent from my iPhone using Tapatalk
O hiç gelmiyor galibaBegeni haric butun bildirimler geliyor rtas
Sent from my HTC One using Tapatalk
Begeni haric butun bildirimler geliyor rtas
dalga geciyom batuhan, ama cok kotuydu
Cancun taa meksikanin obur ucunda.
Bizimkiler ya Coachella ya da Baja'ya iniyolar.
Görünmüyor r'taş
Bazen gec geliyor. Ben androidde kullaniyorum son 3 aydir sikinti yok tapada bi begeniler gelmiyor saat gibi aplikasyonhayir onlarda yok
Bende gorunuyor :confused:
Begeni haric butun bildirimler geliyor rtas
Bazen gec geliyor. Ben androidde kullaniyorum son 3 aydir sikinti yok tapada bi begeniler gelmiyor saat gibi aplikasyon
bende aynı fikirdeyim hatta 29 numaraydı izlediklerimde bu en sonki maçda 7 numaraBenitez iyi gibi şöyle bir maçına daha baktım da .Daha önce izlediğim 2 maçında vasattı.Son izlediğim maçta iyiydi.Hızlı ve teknik aynı zamanda oyun görüşü var ve ara pasları da iyi.
Renktaş eleman resmen sihirbaz. Çok ama çok kolay adam geçiyor bu da fiziki olarak ufak olmasını önemsiz kılıyor çok kıvrak. Ilk basta fiziksel olarak yetersiz görsek de maçlarda ısın aslı oyle degil çok çabuk hızlanıyor defans zaten yakalyamıyor faul yapmaktan baska şansları yok.
Oyun içi bilgisine gelirsek. Paslası bır 10 numars kalitesinde çok iyi ve oynu çabuk okuyup hızlı pas yapıyor. Top ayağına geldiğinde hücumu düşünüyor ve bunu topu kaptırmadan başarıyor ben buna arda turan ekısı diyorum. Takım arkadaşları da her fırsatta kendisini arıyor bostaysa muhakkak pas atıyorlar kendısı de topu almak ıcın kendı yarı sahasına kadar iniyor.
Defans anlamında ıse kendısı ısteklı fakat ufak acemılıklerı goze çarpıyor. Rakıbe basıyor fakat arkasını bos bırakıyor bunu geliştirebilir istekli olması guzel duzrltmesı ıse oynamasına bağlı.
entresanmis , bilmedimizden cancun belledik kafamizda , buralarda felaket mis ..