Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani simdi dayak mayak yemeyeyim; tarih/siyaset gibi konulara girmeye de pek gerek yok, ama yani bu topraklarda hangi azinlik sevilmis ki kacmasinlar?

Isin kotu yani da o ya, aslinda memleketi cennet yapan cesit cesit insaniyken, simdi bunu yavas yavas baltaliyip ustune beton dokuyor olusumuz.

Ama Arjantin kacma acisindan unlu bi ulke galiba, mesela alevi falan da cok var oralarda. Hatta yanilmiyosam nazilerin bir kismi da arjantine kaciyor dunya savasindan sonra.
Sovyetlerden kaçan da çok.

tapatalkda niye bildirimlrr olmuyo ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Görünmüyor r'taş :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende gorunuyor :confused:

B9316063510Z.1_20150130082951_000_GCQ9QN5HA.1-0.jpg

Son düzenleme:
Ya transfer dönemi bitecek forvet-kanat almadan dönmeyin ulaaa.

Benitez iyi gibi şöyle bir maçına daha baktım da .Daha önce izlediğim 2 maçında vasattı.Son izlediğim maçta iyiydi.Hızlı ve teknik aynı zamanda oyun görüşü var ve ara pasları da iyi.

bu spikerlere para mı vermişler 2 kelimelerinden biri martinez :)

Benitez iyi gibi şöyle bir maçına daha baktım da .Daha önce izlediğim 2 maçında vasattı.Son izlediğim maçta iyiydi.Hızlı ve teknik aynı zamanda oyun görüşü var ve ara pasları da iyi.
bende aynı fikirdeyim hatta 29 numaraydı izlediklerimde bu en sonki maçda 7 numara

Renktaş eleman resmen sihirbaz. Çok ama çok kolay adam geçiyor bu da fiziki olarak ufak olmasını önemsiz kılıyor çok kıvrak. Ilk basta fiziksel olarak yetersiz görsek de maçlarda ısın aslı oyle degil çok çabuk hızlanıyor defans zaten yakalyamıyor faul yapmaktan baska şansları yok.

Oyun içi bilgisine gelirsek. Paslası bır 10 numars kalitesinde çok iyi ve oynu çabuk okuyup hızlı pas yapıyor. Top ayağına geldiğinde hücumu düşünüyor ve bunu topu kaptırmadan başarıyor ben buna arda turan ekısı diyorum. Takım arkadaşları da her fırsatta kendisini arıyor bostaysa muhakkak pas atıyorlar kendısı de topu almak ıcın kendı yarı sahasına kadar iniyor.

Defans anlamında ıse kendısı ısteklı fakat ufak acemılıklerı goze çarpıyor. Rakıbe basıyor fakat arkasını bos bırakıyor bunu geliştirebilir istekli olması guzel duzrltmesı ıse oynamasına bağlı.

Simdi bende izledim ve tdleri Benitez'i forvet oynatarak hata yapiyor bence. Sol kanatta oynadigi maclarda her atagin icinde yer aliyor ama forvet olarak kayboluyor. Onun icin forvet degil diyoruz....

entresanmis , bilmedimizden cancun belledik kafamizda , buralarda felaket mis ..

Coachella dunyanin en iyi muzik festivali herhalde. Tomorrowland'i, Sziget'i falan bilirsen, ondan da cok cok daha buyuk guzel bir festival hayal et yani.

Baja California Sur Meksika'nin bodrumu gibi bir sey. Bayagi pahali ama, ogrenci adamim gucum yetmiyor gitmeye.

Ogrenciysen iste ya Los Angeles/Venice Beach tarzi bisey yapiyosun, ya da Isla Vista falan.

Cancun'u pek bilmiyorum ama dogulular seviyor pek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt