Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://www.youtube.com/watch?v=xkl-SabMyOM sinan bu videodaki gibi dikine yardıracak biri.a 2deyken zaman zaman yaptı..daha yeni yeni oynuyo evet ama ben bu patlamaları yapmasını bekliyorum.böyle bi oyuncu çünkü.oyun içinde kaybolmamalı.

Tam da bundan bahsediyorum. Sinan hala beklediğim noktada değil. Daha fazla patlayıcı olmalı. Çalım atmaktan, rakibin üstüne gitmekten korkmamalı. Bu basit oynamayacğaı anlamına gelmez ama rakibi yakalamışken oyunu sete çevirmek yerine basıp geçme cesaretini göstermeli.

Dün maç sonu basın toplantısında Denizli'ye soruyorlar, "Hocam, haftaiçi yaptığınız basın toplantısında haftasonu için bir transfer olacağını söylemiştiniz. Haftasonu geçti, henüz bir isim açıklanmadı?" diye. O da "Yarın Pazar, yarın da haftasonu. Bekleyelim görelim..:)" dedi.

Ben akşama doğru Benitez'in açıklanmasını bekliyorum şahsen.

Başarının formulü = Burak + Sabri + Olcan + Umut + Selçuk + Hakan Balta out = 13m€/yıl maaş (FFP ok) = 31 yaş ortalaması out = Takım huzuru in = Tribünle barış in = Tempolu oyun in

Anlaşılan değişen bir durum yok ulan ömrümüz şu kanat ve forvetlerin düzelmesini beklemekle geçti

Dün maç sonu basın toplantısında Denizli'ye soruyorlar, "Hocam, haftaiçi yaptığınız basın toplantısında haftasonu için bir transfer olacağını söylemiştiniz. Haftasonu geçti, henüz bir isim açıklanmadı?" diye. O da "Yarın Pazar, yarın da haftasonu. Bekleyelim görelim..:)" dedi.

Ben akşama doğru Benitez'in açıklanmasını bekliyorum şahsen.
Ya Benitez garanti gibi onu biliyoruz, keşke garanti olmayan Famara gibi biri açıklansa :)

Tam da bundan bahsediyorum. Sinan hala beklediğim noktada değil. Daha fazla patlayıcı olmalı. Çalım atmaktan, rakibin üstüne gitmekten korkmamalı. Bu basit oynamayacğaı anlamına gelmez ama rakibi yakalamışken oyunu sete çevirmek yerine basıp geçme cesaretini göstermeli.
millet özgüveni yerine geldi diyo falan ama şu an özgüveni bence hiç yok.böyle dikine yardıran biri çalım atmaktan korkuyo..daha ne olsun.ama bu aşılır oynaya oynaya.

Ulan etoo ne gol attırdı br

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can Günlüsoy@cangunlusoy 12 sa.12 saat önceÇeviriyi görüntüle
@famara2001 Come to Galatasaray lion
1f49b.png
2764.png
2764.png
1f49b.png
2764.png

En son bunu beğenmiş Famara, adam son beğenilerinin çoğu biz :D

Başarının formulü = Burak + Sabri + Olcan + Umut + Selçuk + Hakan Balta out = 13m€/yıl maaş (FFP ok) = 31 yaş ortalaması out = Takım huzuru in = Tribünle barış in = Tempolu oyun in

burda selçuk hariç katılıyorum suanda takımda ayakta kalan isimlerin basında selçuk var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt