Yunus Emre Kılınç
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2010
- 5.707
- 0
- 1.171
S.a arkadaslar nasilsiniz nasil durumlar varmi gelisme?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz o zaman , ben yeni haber zannettim. Bence en yüksek ihtimaller Famara ile Beniztez.Baktığımızda Denizli'nin istediği alternatif profillerine de uyuyor yani oynadığında iyi oynasın, yedekte olunca da susup otursun.bikaç gün önceki mevzular ya..
adnan öztürk başkan olsaydı ben yedderi ve daha fazlasını alırdı.(genç yetenek anlamında)
Farkındayım zaten burak a sinirlisin haklısında bu konuda. Ama ben eminim forvette alınacak bu takıma. Burak zaten moral ile oynayan bir adam dünki olaydan sonra kolay kolay toparlanamaz gelen kim olursa olsun onu keser. Böyle umalım böyle olsun.
Gökhan SancakS.a arkadaslar nasilsiniz nasil durumlar varmi gelisme?
Southampton,sezon sonunda sözleşmesi bitecek Gaston Ramirez'e teklif gelmesi halinde transferinde kolaylık sağlayacak
A.S.,S.a arkadaslar nasilsiniz nasil durumlar varmi gelisme?
Bi kaç sene evvel Gabbiadini'yi istemiştik, almadık.Geçen gollerini filan gördüm adam çok klas.
denizli nando-sneijder-podolski'den vazgecerde burak'tan vazgecmez.
sırf taraftarın inadına vazgecmeyecek. denizli'nin nasıl bir ''kinci'' oldugunu söylememe gerek yok zaten.
sonuc olarak hücumda her bölgenin alternatifi olacak ama burak efendi gene alternatifsiz kalacak, bunu kasıtlı yapıyorlar kardesim..