Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burakla selçugu kıyaslamamak lazım selçuk kötü oynasa bile 17 numara gibi karaktersiz bencil varı yogu kendisi olan bir adam degildir

adnan öztürk başkan olsaydı ben yedderi ve daha fazlasını alırdı.(genç yetenek anlamında)

Farkındayım zaten burak a sinirlisin haklısında bu konuda. Ama ben eminim forvette alınacak bu takıma. Burak zaten moral ile oynayan bir adam dünki olaydan sonra kolay kolay toparlanamaz gelen kim olursa olsun onu keser. Böyle umalım böyle olsun.

denizli nando-sneijder-podolski'den vazgecerde burak'tan vazgecmez.

sırf taraftarın inadına vazgecmeyecek. denizli'nin nasıl bir ''kinci'' oldugunu söylememe gerek yok zaten.

sonuc olarak hücumda her bölgenin alternatifi olacak ama burak efendi gene alternatifsiz kalacak, bunu kasıtlı yapıyorlar kardesim..

Southampton,sezon sonunda sözleşmesi bitecek Gaston Ramirez'e teklif gelmesi halnde transfernde kolaylık sağlayacak

Benitez bitti gibi inşallah aksilik çıkmaz.

Forvete de ayıboğan zenci birini aldık mı (ki ismi geçenlerin hepsi öyle) mutlu mesut maçları izleriz.

pcg48.jpg

Bi kaç sene evvel Gabbiadini'yi istemiştik, almadık.Geçen gollerini filan gördüm adam çok klas.

denizli nando-sneijder-podolski'den vazgecerde burak'tan vazgecmez.

sırf taraftarın inadına vazgecmeyecek. denizli'nin nasıl bir ''kinci'' oldugunu söylememe gerek yok zaten.

sonuc olarak hücumda her bölgenin alternatifi olacak ama burak efendi gene alternatifsiz kalacak, bunu kasıtlı yapıyorlar kardesim..

Bir anda oyuncuyu taraftarın önüne atmakta olmazki. Şimdi burak ı bozsa onunla birlikte bütün yerliler kazan kaldıracak bu daha öncede oldu biliyorsun. Denizli bu dengeyi sağlamaya çalışıyor. Hamza gibi yapmıyor en azından. Takıma genç yabancılar katmaya uğraşıyor oda biliyor burakların selçukların döneminin bittiğini artık. Ama bizim gibi bunu açık açık dile getirmesi pozisyonu bakımından zor oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt