Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa maçlarını özledim bu sene şaşırtıcı şekilde Avrupa eleme maçları bile 25.000 üstü dolabilir yaz aylarında.

boşversene ,milan güçlendi,leeds united geri geliyo.italyan zengin başkanı var.yeni başkan rivadan gelen parayı iyi kullanır inşallah.tekrar rakip olucaz bunlarla.

Onların sistemi oturtmasi daha sürer renktas. Milan'in transferler fevkalade amma tak diye şampiyon olacak türden değil. Keşke bizde o rakamlarla oynayabilecek düzey de olsakta rekabete girsek rahatça ama olmuyor işte, endüstriyel futbol..

ali naci bakalım geri vites yapacak mı,maicon bitmiş brezilya basınına göre.bi mucize olsa da hem acerbi hem maicon gelse.

Avrupa maçlarını özledim bu sene şaşırtıcı şekilde Avrupa eleme maçları bile 25.000 üstü dolabilir yaz aylarında.

Transferler ve takımın durumu belirler her şeyi,ismi geçenler alınırsa dediğin olabilir.

DCuig0pXUAAf56C.jpg

UEFA Kupasini daha çok seviyorum ben ya. Daha samimi geliyor bana niyeyse ortamlar falan. Kulüpler genelde denk,oyuncularin düzey belli. Öyle büyük uçurumlar yok. Kazanma ihtimalimiz az çok var. Güzel bi sezon olur umarim

bikaç video gördüm de maicon baya baya ............takımı son haftalarda...takmamış yani.brezilyalılar çok eleştiriyo.

Bence genede bi beklemekte fayda var. Gecen sene Lassana Diarra 99% bitmisti güya Amerikadan Emekli Jong geldi orda 500 bin aliyodu burda 2.5 milyon avro aldi. Hatta Amerikalilar bayram etmisti haberleri okumustum.

Oyuncular geldikten sonra gene beklemekte fayda var Cünkü Sightorsson gibi Sakat olabilir, ayaga topa bile degmeden gidebilir. Gomise degilse niye kimse talip olmuyo ? Bide Grosskreutz örnegi var var oglu var

UEFA Kupasini daha çok seviyorum ben ya. Daha samimi geliyor bana niyeyse ortamlar falan. Kulüpler genelde denk,oyuncularin düzey belli. Öyle büyük uçurumlar yok. Kazanma ihtimalimiz az çok var. Güzel bi sezon olur umarim

Mevcut kadroyla gruplara felan kalmayalım,gelecek transferlere göre uefada şansımız olabilir,ama şu kadro ve yönetim ile hiç güzel bir gecelek vaad etmiyor renktaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt