- 12 Haziran 2015
- 37.122
- 33.114
- 2.693
Lucas Leiva hala bostaymis neden alinmiyor aceba
Tudorun sistemine uymuyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucas Leiva hala bostaymis neden alinmiyor aceba
Soyle o nice'e hareketlerine dikkat etsin
Bidaha karsimiza cikmasinlar
boşversene ,milan güçlendi,leeds united geri geliyo.italyan zengin başkanı var.yeni başkan rivadan gelen parayı iyi kullanır inşallah.tekrar rakip olucaz bunlarla.
Renktaş yabancılarda para var sanki almasınlar elimizden,mevcut yönetim varken şansımız zor.
otomatik çeviriBunların dilinden anlıyormusun ? ben boş bir sayfaya bakıyor gibiyim,bu saate çeviri felan uğraşNe diyor renktaş ?
Avrupa maçlarını özledim bu sene şaşırtıcı şekilde Avrupa eleme maçları bile 25.000 üstü dolabilir yaz aylarında.
Orasi oyle renktas ama bizim verdigimiz yillik ucretlerini kolay kolay vermezler
otomatik çeviri![]()
bunu brezilyalınin teki çekmiş.Şu sosyal medya photoshop olma olasılığı yüksek doğru mu bu ?
UEFA Kupasini daha çok seviyorum ben ya. Daha samimi geliyor bana niyeyse ortamlar falan. Kulüpler genelde denk,oyuncularin düzey belli. Öyle büyük uçurumlar yok. Kazanma ihtimalimiz az çok var. Güzel bi sezon olur umarim