Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri Sarıoğlu için transfer gelişmesi! Galatasaray'dan ayrılan tecrübeli futbolcu Sabri Sarıoğlu, kendisine transfer teklifinde bulunan Kayserispor'la bir görüşme yapacak.

DHA

Stoke City, Nice kulübünün İmbula için ödemeyi kabul ettiği maaş kısmını şimdilik yetersiz buluyor. (via @lequipe)

Gidecekler arasinda sneijder yer aliyor ama selcuk balta hakkinda çıt çıkmiyor.

Yani sneijder 5 milyonu hak etmiyor ama selcuk denen futbol ozurlu 3.5 u hak ediyor oyle mi ??

Clichy bitti
Gomis bitti
Belhanda bitti
Maicon bitti
Acerbi bitti

Daha bir kücücük aciklama yok. INANMIYORUM !!!!

Clichy, Başakşehir'den 2.5M euro + 1M euro yıllık imza parası istemiş.Galatasaray'ın teklifi ise 2M euro + 500B euro yıllık imza parası

Daha tek bir tane imza yok adamlar soluğu burda alıyorlar. Bahsi gecen isimler nasil korkuttuysa artik bunlari. Iyi kadro kurunca bizim kadar şansları olmayacak korkulari bundan herhalde.

Portekiz'in ünlü sitesi OJogo, Talisca'nın Manchester United'a gideceğini ve Beşiktaş'ın Benfica'dan Andre Carrillo'yu kiralayacağını yazdı.

bilirimde burdakinler anlamiyor arkadasim maicon bidon dedim diye herkes saldiriyor bilgisizlik böyle bisey olsa gerek

Herkesin her oyuncuyu beyenme zorunluluğu yok tabi. Benim derdim oyuncu değil benim derdim insanların yüzüne baka baka dalga geçer gibi bu yönetimin kandırması. Eskiden Allah fenerin başından azizi eksik etmesin derken şimdi dursun bizim başımıza bela oldu

Bu sene şampiyon Fener olacak bence. Her şeyden önce uzun süredir şampiyon olmuyorlar ve 2 senedir 4. yıldızlı tek takım biziz, durumu dengelemek isteyeceklerdir. Öyle ya da böyle 2 transferi bitirdiler ve daha da yapacaklardır. Beşiktaş dağılacak gibi duruyor, biz desen malum baştaki şahıstan dolayı yapacak bir şey yok.

dün geceden beri clichy yeteneksiz,maicon böyle,tete şöyle,meloyu ne yapsınlar.falan da filan.her yorumun olumsuz,kendini çok ele verdin.

ben meloya bisey demedimki eger türkcen olsaydi anlardin. ordan biri dediki sen niye maiconu istemiyorlar diye istemiyorsun meloyuda teneke bagliyarak gönderdi bende dedimki juventusun bisürü oyuncusu var o bölgede üstelik melo milli melo farkli maicon farkli dedim.

ayricada ismi gecen oyuncular vasat oyuncular. kendi yorumum bu. seni tatmin etmek icin farkli düsünemem kusura bakma kardesim

ben meloya bisey demedimki eger türkcen olsaydi anlardin. ordan biri dediki sen niye maiconu istemiyorlar diye istemiyorsun meloyuda teneke bagliyarak gönderdi bende dedimki juventusun bisürü oyuncusu var o bölgede üstelik melo milli melo farkli maicon farkli dedim.

ayricada ismi gecen oyuncular vasat oyuncular. kendi yorumum bu. seni tatmin etmek icin farkli düsünemem kusura bakma kardesim
he yav he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt