Hasan Sentürk
Cezalı
- 19 Haziran 2017
- 113
- 0
- 316
Sabri Sarıoğlu için transfer gelişmesi! Galatasaray'dan ayrılan tecrübeli futbolcu Sabri Sarıoğlu, kendisine transfer teklifinde bulunan Kayserispor'la bir görüşme yapacak.
DHA
DHA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin GSlı olmadıgın çok acık,kusra bakmakardes böyle yorumlar yapma yoksa bjk li fbli diyip linc ederler seni aman ha
kardes böyle yorumlar yapma yoksa bjk li fbli diyip linc ederler seni aman ha
senin GSlı olmadıgın çok acık,kusra bakma
Allahıma şükürler olsun ki Galatasaraylıyım.
Clichy bitti
Gomis bitti
Belhanda bitti
Maicon bitti
Acerbi bitti
Daha bir kücücük aciklama yok. INANMIYORUM !!!!
dün geceden beri clichy yeteneksiz,maicon böyle,tete şöyle,meloyu ne yapsınlar.falan da filan.her yorumun olumsuz,kendini çok ele verdin.sizin begendiginiz oyuncuyu ben begenmek mecburiyetinde degilim kusura bakmayin
bu adami almayip belhanda zorlayan beyninize sizin, belhanda'nin isini de ondan iyi yapar bu adam emin olun, klasik bir on libero degilStoke City, Nice kulübünün İmbula için ödemeyi kabul ettiği maaş kısmını şimdilik yetersiz buluyor. (via @lequipe)
burdakinler ne demek ? tinerci dili mi ?bilirimde burdakinler anlamiyor arkadasim maicon bidon dedim diye herkes saldiriyor bilgisizlik böyle bisey olsa gerek
bilirimde burdakinler anlamiyor arkadasim maicon bidon dedim diye herkes saldiriyor bilgisizlik böyle bisey olsa gerek
dün geceden beri clichy yeteneksiz,maicon böyle,tete şöyle,meloyu ne yapsınlar.falan da filan.her yorumun olumsuz,kendini çok ele verdin.
bilirimde burdakinler anlamiyor arkadasim maicon bidon dedim diye herkes saldiriyor bilgisizlik böyle bisey olsa gerek
he yav heben meloya bisey demedimki eger türkcen olsaydi anlardin. ordan biri dediki sen niye maiconu istemiyorlar diye istemiyorsun meloyuda teneke bagliyarak gönderdi bende dedimki juventusun bisürü oyuncusu var o bölgede üstelik melo milli melo farkli maicon farkli dedim.
ayricada ismi gecen oyuncular vasat oyuncular. kendi yorumum bu. seni tatmin etmek icin farkli düsünemem kusura bakma kardesim