- 11 Haziran 2015
- 39.850
- 28.258
- 2.193
Visca fark yaratır iyi fiyata alirsak super olur
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demba ba ve sow transferlerinin transfer şikesi olduğunu 10 yaşındaki çocuk bile anlayabilir. akla mantığa sığan hiç bi tarafı yok
Neden bu kadar eminsin?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Avci hic birini istemez..Visca'ya 3+Tarık-Donk verelim bu arkadaşlardan başka türlü faydalanamayız
Donk'u ister bence Başakşehir'de sırıtmaz fazlaAvci hic birini istemez..
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TRANSFER
Yeni öğrendim çok çok iyi bir transfer hamlesi:
Edin Visca -----> Galatasaray
Görüşmeler sürüyormuş... https://twitter.com/ac_yaycili/status/877195593105506305/photo/1
"Alinti yapacak kisileri az cok tahmin edebiliyorum simdiden. "
Varan 1.
Sirada Adem var, Sarper var, Engin Sisman var. Recep de olabilir. Bir de ismini yazmak istemedigim ama sivri zekali biri olabilir.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şu anda Florya'da yapılan antrenmanı saha kenarında takip ediyor.
Cumhur Arslan
Yasin+ bir miktar para verip almaya çalışalım![]()

Takımla birlikte sezon başı çalışmaları, adaptasyon sisteme uyumu vs göz önüne almaz diyorsun kimse)
Dostum paran varsa sezon ortasında gelecek seneki topçunu alırsın bu kadar basit. Hele ki acil ihtiyacınsa hiç affetmezsin. O bekleme sadece bizde var ben başka hiç bir takımda görmedim!! Aha sonuçta ortada işte beklemenin sonucu! Transfer piyasasında beklenecek topçu teklif almayan ya da kimsenin dikkat çekmediği adam olur en fazla.