Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demba ba ve sow transferlerinin transfer şikesi olduğunu 10 yaşındaki çocuk bile anlayabilir. akla mantığa sığan hiç bi tarafı yok

Sow'u bilmem de Demba Ba normal. Demba Ba gittiğinde önemli bir sakatlığı yoktu, Beşiktaş'tan önce de İngiltere'de şöyle böyle popüler bir hali vardı, Çin transferlerinin ilk furyasında gitti o furyada önüne gelene para atıyordu Çin takımları, şimdi biraz daha seçici oldular, kontenjanlar doldu çünkü ve %100 vergi geldi Çin'de transferlere.

Belhanda düşüşte bir adam ama 4e de satmazlar 6 ideal idi. 6 dan fazla vermek mallık. İşte bu capsizlar transfer yapınca da kazikliyorlar.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KAP bildirimi bugun de olmayacak gibi.

Arkadaşlar mantık muntuk yapacak bir şey yok.
Kayseri Sivas bile çatur çutur transfer yapıyor. Sen Barça mısın Real misin Bayern misin de başrılı oturmuş kadron var mıda bekliyorsun gevşek gevşek..

Her sene aynı teranelerle mantıklar kurduk işte şundan işte bundan diye diye son anlarda alınanlar yüzünden Riva ve Florya satılarak çerez parasına borcu kapatamayacak duruma geldik!!

Biz burda kendimizi bu yalanlarla avuturken atı alan üsküdarı geçiyor!! Komisyonu vuran yönetimden ayrılıyor!!

En çok transfere ihtiyacı olan biziz ama en gevşek klüpte biziz.

Lafa gelince Avrupanın kralıyız ama hareketler Bochum klübü gibi!

Ben yıllardır bizi bu hale getiren kan emici vampirleri görmekten bıktım. Yıllar öncede Sparta Pragdan Pavel Nedved bekliyorduk Adrian İlie yi 3.5 milyona almak için 2 sezon uğraştık 4 sezon Belodedici yazıldı
Şimdi de değişen bir şey yok. Çünkü futbol aklı yok bu klüpte. Amacı yemek yolmak her gelenin.

Pahalı aldığını zannettiğin hangi topçu seni hüsrana uğratmış?? Ya başarı getirdiler ya da para giderken..

Bizi batıran 3 lerle 4 lerle 5 lerle alınan çapulcu oyunculara verilen paralardır. Bu borçlar onlara verilen paralar ve başarısızlıkta kazanamadığımız paralar yüzünden oldu..

Bunu iyi bir belleyelim artık muhasebecilik yapmak yerine. 10 tane tarığa 50 verene kadar o 50 ye 3 / 4 iyi adam alırım en kötü 2. olurum ligde Şampiyonlar ligine giderim bir sürü gelir kazanırım..

Bu sene Kayserispor iyi geliyor. Hoca lige alışırsa ilk 10 yapabilirler.

ha ha ha
beyler kap geldi mi?
hahahahah

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şu anda Florya'da yapılan antrenmanı saha kenarında takip ediyor.

Cumhur Arslan

"Alinti yapacak kisileri az cok tahmin edebiliyorum simdiden. "

Varan 1.

Sirada Adem var, Sarper var, Engin Sisman var. Recep de olabilir. Bir de ismini yazmak istemedigim ama sivri zekali biri olabilir.

Neden bu sneijder ve terimci olayini bukadar kompleks haline getirip, kendi kendine zarar veriyorsun ?

Sneijder´in piyasasi yillardir value ettiginin zerresi kadar bile degil. Olsaydi eger bir cin takimi coktan cikip 30-40 Milyon teklif etmisti.

Ama hic bir ciddi teklif yok yillardir, bu adamlarin senin gözünde hepsi geri zekali olmasi lazim. Ve piyasa hic olmadigi kadar kabarik, kulüplerin parasi hic olmadigi kadar cokken.

Senin begenmedigin topcularin bile sneijderden daha yüksek piyasasi var su an. Tuncay´da 2009 da türkiyenin en iyi oyuncusuydu, sadece 4 sene sonra türkiyede süperligde bile tutunamayan bir oyuncu haline geldi. Futbolda dün diye birsey yok. Hedefini kaybetmis topcular, cok ciddi performans kayiplarina ugrayabilirler.

+ o postu yazarak, millete resmen "beni alintilayin" demissin...

Visca iyi oyuncu ama açık alan oyuncusu. Yasin'den iyi midir? Elbette ama abartılı fiyata alınmasını istemem. Bize Bruma tipi yılan oyuncular lazım. Dar alanda 2-3 kişiyi çalımlama yeteneği.

Bruma gibisini bulmak çok zor ama 1-2 seviye düşüğü bile iş yapar.

Belhanda ya verilen miktar çok fazla bizim için ama bir okadar da normal fiyatı. Asıl beni ilgilendiren soru bu arkadaşı tudor nasıl kunlanacağı olmasıdır.

İmbulaya yatırırdım net bu parayı ve üstü ama tercih meselesine saygı duymak gerekir.

fritöz surat duyduğum tanımlamalar içinde en yaratıcısı oldu :asd: :asd:

Takımla birlikte sezon başı çalışmaları, adaptasyon sisteme uyumu vs göz önüne almaz diyorsun kimse :))

Dostum paran varsa sezon ortasında gelecek seneki topçunu alırsın bu kadar basit. Hele ki acil ihtiyacınsa hiç affetmezsin. O bekleme sadece bizde var ben başka hiç bir takımda görmedim!! Aha sonuçta ortada işte beklemenin sonucu! Transfer piyasasında beklenecek topçu teklif almayan ya da kimsenin dikkat çekmediği adam olur en fazla.

Ben beklemenin iyi oldugunu yazmadim ki... Beklemiyorsan, daha yüksek ücret edersin, dedim sadece. Beklersen elinden kacma riski de var. Ama ucuzlayabilir de fiyati.

Paran varsa tabiki alirsin... Ve erken almak daha abvantajli tabi, ama ona göre de pahali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt