Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Galatasaray ile transfer görüşmeleri hızla ilerleyen Maicon, yarınki Atletico-PR maçında oynamayacak. [Globo Esporte]
Hopa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray ile transfer görüşmeleri hızla ilerleyen Maicon, yarınki Atletico-PR maçında oynamayacak. [Globo Esporte]
top tutma özelliği burakvari olduğunu katılıyorum
Yok be aga bu adam striker değil ya 1.90 boyu olan adam top tutamaz mı tek sorunumuz orta açmak değildi ki bizi rakip sahada tutamadı hiç..
Biliyorum bu yazdigima simdi muhtemelen dolu alinti yapan ve katilmayan adam olacak ama gözlemlerime göre Sneijderin gitmesini en cok isteyen adamlarin hemen hemen hepsi yani büyük bir cogunlugu burada "Terimci" diye tabirlenen kisiler.
Saldiranlar olmadan söyleyeyim ben Sneijder ölene kadar kalsin demiyorum. Sneijderin yerine iyi bir kaliteli adam alinmayacaksa kendisinin eksikligini dolduramayacaksak ve takimdaki diger cöpler gitmeyecekse hic gerek yok kalsin diyorum. Kökten temizlik yapilacaksa sesim cikmaz ama öte yandan bu adamin takimin en büyük sorunu olarak gören ve lanse eden kisilere de kusura bakmayin kicimla gülerim sadece.
Alinti yapacak kisileri az cok tahmin edebiliyorum simdiden. Melo da ayni pisligi yasadik Sneijder de de yasariz sorun yok insanlar akillanmadikca böyle devam ederiz.
H.oGalatasaray ile transfer görüşmeleri hızla ilerleyen Maicon, yarınki Atletico-PR maçında oynamayacak. [Globo Esporte]
Tudor düşünüldüğü gibi fizik-kondüsyon antranmanları yaptırırsa başka bir Eren görebiliriz, 5-10 kilo fazlası vardı, sporcu gibi değildi fiziği. Tabi kendisine de bağlı, antrenmanlar ağır geldikçe sakat numarasına yatarsa yine bir şey olmaz...
acerbi olur inşallah.macion da kiralık-opsiyon olursa beinsportsun dediği gibi çok uygun.olmadı acerbi-pazdan da çok iyi.
Galatasaray ile transfer görüşmeleri hızla ilerleyen Maicon, yarınki Atletico-PR maçında oynamayacak. [Globo Esporte] https://twitter.com/Secckin1905/status/877226374536335364/photo/1
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi