Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok be aga bu adam striker değil ya 1.90 boyu olan adam top tutamaz mı tek sorunumuz orta açmak değildi ki bizi rakip sahada tutamadı hiç..

Tudor düşünüldüğü gibi fizik-kondüsyon antranmanları yaptırırsa başka bir Eren görebiliriz, 5-10 kilo fazlası vardı, sporcu gibi değildi fiziği. Tabi kendisine de bağlı, antrenmanlar ağır geldikçe sakat numarasına yatarsa yine bir şey olmaz...

Biliyorum bu yazdigima simdi muhtemelen dolu alinti yapan ve katilmayan adam olacak ama gözlemlerime göre Sneijderin gitmesini en cok isteyen adamlarin hemen hemen hepsi yani büyük bir cogunlugu burada "Terimci" diye tabirlenen kisiler.

Saldiranlar olmadan söyleyeyim ben Sneijder ölene kadar kalsin demiyorum. Sneijderin yerine iyi bir kaliteli adam alinmayacaksa kendisinin eksikligini dolduramayacaksak ve takimdaki diger cöpler gitmeyecekse hic gerek yok kalsin diyorum. Kökten temizlik yapilacaksa sesim cikmaz ama öte yandan bu adamin takimin en büyük sorunu olarak gören ve lanse eden kisilere de kusura bakmayin kicimla gülerim sadece.

Alinti yapacak kisileri az cok tahmin edebiliyorum simdiden. Melo da ayni pisligi yasadik Sneijder de de yasariz sorun yok insanlar akillanmadikca böyle devam ederiz.

Bu kulüpte Sneijderden evvel Selçuk, De Jong, Cavanda, Hakan Balta derhal gitmeli. Terim için takımın altı oyulmaması isteniyorsa bu isimlerden (tabi özellikle selçuk ve balta) kurtulmalıyız.

Sneijder için de bence de gönderilebilir ama yerine adam alabileceksen.

acerbi olur inşallah.macion da kiralık-opsiyon olursa beinsportsun dediği gibi çok uygun.olmadı acerbi-pazdan da çok iyi.

Tudor düşünüldüğü gibi fizik-kondüsyon antranmanları yaptırırsa başka bir Eren görebiliriz, 5-10 kilo fazlası vardı, sporcu gibi değildi fiziği. Tabi kendisine de bağlı, antrenmanlar ağır geldikçe sakat numarasına yatarsa yine bir şey olmaz...

Pek mücadeleci bir ruhu olduğunu düşünmüyorum kendisini izlerken ha bu hafta oynayacak ha önümüzde ki hafta dedik ama maalesef aradığımız adam olmadığı çok belli..
Yanında Baros gibi bir forvet olsaydı etkili olurdu ama tek başına gerçekten hiç olmaması daha iyi.

DCyKxzLXgAAgupT.jpg

Sneijder gitti gibi ve yalan değilse 42.5 milyon euro bütçe çıkıyor.

---------------Muslera-----------------

Corchia-------Maicon-------Acerbi--------Clichy

---------İmbula-------------Asomah------------

Lens----------Belhanda--------Gary-----------

----------------Gomis------------------------

Corchia--5-6 milyon
Maicon--6-7 milyon
Acerbi--7-8 milyon
Asamoah-9 milyon
İmbula---2 milyon+13 milyon kiralık
Lens-----7 milyon
Belhanda---8 milyon
Gomis ve Clichy beleş.
Yaklaşık 44 milyon 47 milyon arası.Asamoah için taksit yapılabilir.Serdar oynayacaksa Gary yerine bir isim alınır veya kiralanabilir veya Yasin oynar.
Belki pahalı ama seneye 30 mlyon euro ş.ligi parası direk cepte.

stopere 7-8 bonservis lüksüne sahibiz ama saçma sapan garantisi olmayan adam kovalıyoruz dandik brezilya liginden çıldırmamak elde degil

Porto ve Sao Paulo'da Kaptanlik yapan Maicon, Türkiye'de kral olur.

---------------------------------------Muslera---------------------------------
-----Linnes/Juanfran-----------------Maicon-----------Acerbi---------Clichy--------
---------------------------Kucka/Asamoah----------Selcuk Inan--------------------
--------------Visca/Lens-----------------Sneijder--------------Belhanda-----------
-----------------------------------Bafetimbi Gomis--------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt