Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brumadan sonra maximin keser anca,alın şu bebeyi

Bruma gitti, yönetim Visca'yı yalanlamış, takımda adam gibi bir kanat yok. Belhanda da geldiğine göre Tudor klasik çam ağacı 4-3-2-1 düşünüyor olabilir.

Ah Bruma ah. Allah senin belanı versin Dursun

a84d3a1345d131dafde6225fcb8cbd87.jpg

sent via GSC

Daha bu baslangıç. Brumanın gidişine daha çok üzülürüz muhtemelen. Turnuvanın sonu beklenmeliydi.

Beşiktaş, Musa Çağıran'ın transferi için kulübü Osmanlıspor ile görüşmelere başladı! (beIN SPORTS ÖZEL)

Tudor 11de Selçuk u düşünüyorsa İmbula veya onun tarzında bir dmf, Tolgayı düşünüyorsa eğer Kucka tarzında bir cmf almak daha hayırlı olur bizim için, gerçi kadro mühendisliği hak getire ama neyse, bi ton eksik mevki varken gittiler en gereksiz yere 9 milyon bayıldılar dingiller

Maicon,Clichy,Gomis,Tete,Belhanda,Kucka hepsi süper transfer olur valla nokta atış hepsi

Dursun Özbek varken emin olamıyorum ama bu transferler yapılırsa Dursun çapını aşmış olur :) O yüzden bir türlü inanamıyorum bir aksilik çıkacak gibi hissediyorum. İnşallah olumlu şeyler olur :)

Bu arada Bruma gitti onun yerine de net bir kanat oyuncusu almak lazım bence
Scout transferi olabilir bu

Beşiktaş, Musa Çağıran'ın transferi için kulübü Osmanlıspor ile görüşmelere başladı! (beIN SPORTS ÖZEL)

Bu gerizekalılar kadrolarına çok güveniyor. Sanki kadroları çok iyiymiş gibi bir de alternatif oyuncu bakıyorlar. Talisca giti. Ebubekir'in bonservisi alamazlar.
Adamların hücum gücünün yarısı yok şu an.

Bruma'nın golü sadece ispanya kalesine girmedi. satılmamalıydı bu çocuk. sözleşme imzalanmalıydı. iyi bir takımla avrupa kupaları ve portekizle dünya kupası gördükten sonra çok daha yüksek bedele satılabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt