Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor: ''Bu gerçekten rezillik, Galatasaray kesinlikle şampiyon olmalı ve bu sezon tek hedefimiz bu.''

takım piskolojik ve fiziksel olarak yerlerdeydi dedi

kotu bir takimda bruma goller ve asistler yapti, ya iyi bir takimda neler yapardi? 12,5 m euro sattik diye hava attilar, lan zaten 15 e aldik sanki kazancli ciktik gibi de artistlikte yaptilar.

portekizli iki tane oyuncu vardi joa mariomu ne intere gitti 30 kusure, bernardo falan 50 ye bizde 12 ye sattik portekizin en buyuk yildiz adaylarindan birini :/
artik brumanin gollerini izleyip burda dursuna soveriz..

Tudor: ''Soyunma odasındaki sorunlar üzerine saatlerce konuşabiliriz. Bu sıkıntılar ile gelip 3 ay takımı analiz etmiş olmam önemli.''

Ayrica öyle 6 transferle falan olmaz bu is. Josue-Podolski-Bruma gitmis Belhanda-Gomis gelmis. Bir oyuncu eksik yani.

Orta sahada Jong'un gidecegini varsayarsak Tolga-Selcuk'a ilaveten 2 oyuncu gerekli. Jong varken bile 1 oyuncu gerekliydi.

Serdar ve Ahmet'e ilaveten 2 stoper gerekli. Digerlerini hic söylemeyin, 80 gol yedik 2 senede.

Ilaveten Cenk ve Eray da Galatasaray seviyesinde olamaz.

Kalacaklar:

Muslera
Serdar-Ahmet
Carole-Linnes
Tolga-Selcuk
Yasin-Sneijder-Rodrigues-Sinan-Eren

Son düzenleme:
Maicon Pereira Roque - 7.000.000€ + 1.000.000€ bonus
Younès Belhanda - 8.000.000€ + 2.000.000€ bonus
Bafétimbi Gomis - 4.000.000€ + 1.500.000€ bonus
Francesco Acerbi - 6.500.000€

Kucka çok önemli , Tudor'dan bir hemşeri de bekliyorum.

Igor Tudor: "Dışarıdan gördüğümüz şey ile takıma geldikten sonra gördükleriniz aynı olmuyor. Problemleri anlamak için zaman gerekliydi"
Tudor: "Galatasaray iki sene üst üste bir 4. bir de 6. olması bir rezillik bana göre. Bu sene tamamen şampiyonluğa odaklandık."
Tudor: "Soyunma odasındaki problemlerle ilgili saatlerce konuşabiliriz. Karışık bir durum gördüm. Fiziksel olarak da takım kötüydü."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt