Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acerbi olmuyorsa Astori için uğraşılsa keşke. Maliyeti de daha uygun olur.

Bu arada Hector Moreno'yu 5.7 milyona Roma kapmış. Maicon'un yanına enfes gidecek isimlerden biriydi yine.
Tottenham'in o muazzam kadrosunda forma sansi bulamayan Wimmer hem sol ayakli hem kiralamak icin uygun gibi görünüyor. Bütcemizi düsünmek zorundayiz.

nainggolan-main_0.jpg

bunun gıbı bı topcu ıstıyorum kucka buna uygundur

receb senin futbolu bilen ve yürekten bir gsli olduğunu düşünüyorum.

maicon her an hata yapabılecek bırı acerbı olmazsa astorıye yonelmek lazım maıcon alınmamalı

Ah ulan ah şimdi telles gibi bek oyuncumuz olacaktı koyacaktık 5 li orta sahanın soluna kafamız rahat olacaktı hiç durmadan yardıracaktı :asd22:

Sao Paulo deve aceitar proposta de R$ 25,7 milhoes do Galatasaray por Maicon | futebol / times / sao paulo | Globoesporte

Bu arada habere göre belirtilen rakamlar dogru anlasma cok yakin yazmislar. Sao Paulo Valencia'dan Aderlan Santos'u kiralamak icin teklif yapmis.

Yorumlari biraz cevirdim, Sao Paulo taraftari Rodrigo Caio'yu da kaybedersek hepten yandik stoperler hepten gitmis olacak yazmis. Maicon'un performansindan son derece memnunlar ve tesekkür ediyorlar oyuncuya. Yanliz teklif de iyi diyorlar.

Son düzenleme:
O değilde gomisin videolarını izlerken hep onu gösterdiklerden dolayı farkına varamamışım ama marsilya takımının maçlarına bakarken cüssesi gayet iri duruyo sahada, sanki küçük drogba mübarek :)

Sao Paulo deve aceitar proposta de R$ 25,7 milhoes do Galatasaray por Maicon | futebol / times / sao paulo | Globoesporte

Bu arada habere göre belirtilen rakamlar dogru anlasma cok yakin yazmislar. Sao Paulo Valencia'dan Aderlan Santos'u kiralamak icin teklif yapmis.

Yorumlari biraz cevirdim, Sao Paulo taraftari Rodrigo Caio'yu da kaybedersek hepten yandik stoperler hepten gitmis olacak yazmis. Maicon'un performansindan son derece memnunlar ve tesekkür ediyorlar oyuncuya.

Bizim taraftar her zaman bir memuniyetsiz renktaş :) Maicon,Acerbi ikilisi bu ligin en kaliteli tandemi,avrupada'da çok iş yapacaklardır.

Bizim taraftar her zaman bir memuniyetsiz renktaş :) Maicon,Acerbi ikilisi bu ligin en kaliteli tandemi,avrupada'da çok iş yapacaklardır.

Geçen sene semihle oynadığımızı çabuk unutuyorlar oradaki performans dibe inince adam gelince hepimize puyol gibi performans sergiliyor gibi gelecek

Geçen sene semihle oynadığımızı çabuk unutuyorlar oradaki performans dibe inince adam gelince hepimize puyol gibi performans sergiliyor gibi gelecek

Dediğiniz gibi,yanına Acerbiyi alabilirlerse tadından yenmez :) Umarım alabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt