- 29 Ocak 2011
- 47.650
- 19.514
- 2.898
TRANSFER | Fransız basını Mangala'nın Lyon ile kısa zamanda anlaşacağını. Lyon'un ayrıca Mbiwa ve Nkoulou ile yollarını ayıracağını yazdı.
2 side rezaled stoper sulanmayız umarım zaten zenciler risg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TRANSFER | Fransız basını Mangala'nın Lyon ile kısa zamanda anlaşacağını. Lyon'un ayrıca Mbiwa ve Nkoulou ile yollarını ayıracağını yazdı.
Tottenham'in o muazzam kadrosunda forma sansi bulamayan Wimmer hem sol ayakli hem kiralamak icin uygun gibi görünüyor. Bütcemizi düsünmek zorundayiz.Acerbi olmuyorsa Astori için uğraşılsa keşke. Maliyeti de daha uygun olur.
Bu arada Hector Moreno'yu 5.7 milyona Roma kapmış. Maicon'un yanına enfes gidecek isimlerden biriydi yine.
![]()
bunun gıbı bı topcu ıstıyorum kucka buna uygundur
lazioyu devraldıgımda 140 mıoluk takımdı rtaş simdi dünyanın en ıyı topcularını oynatıyorumreceb senin futbolu bilen ve yürekten bir gsli olduğunu düşünüyorum.
2 side rezaled stoper sulanmayız umarım zaten zenciler risg
Alındı bilemaicon her an hata yapabılecek bırı acerbı olmazsa astorıye yonelmek lazım maıcon alınmamalı
Yanlış hatırlamıyorsam Fransa liginin en çok top kesen/kapan oyuncusuydu.Atibanın kral olduğu ülkede halife ilan edilir tapan falan çıkabilir.
maicon her an hata yapabılecek bırı acerbı olmazsa astorıye yonelmek lazım maıcon alınmamalı
siz yazın ben de huzurunuz için kuş kovalayımsergen iş başında : )
Alindi bile
![]()
Sao Paulo deve aceitar proposta de R$ 25,7 milhoes do Galatasaray por Maicon | futebol / times / sao paulo | Globoesporte
Bu arada habere göre belirtilen rakamlar dogru anlasma cok yakin yazmislar. Sao Paulo Valencia'dan Aderlan Santos'u kiralamak icin teklif yapmis.
Yorumlari biraz cevirdim, Sao Paulo taraftari Rodrigo Caio'yu da kaybedersek hepten yandik stoperler hepten gitmis olacak yazmis. Maicon'un performansindan son derece memnunlar ve tesekkür ediyorlar oyuncuya.
Bizim taraftar her zaman bir memuniyetsiz renktaşMaicon,Acerbi ikilisi bu ligin en kaliteli tandemi,avrupada'da çok iş yapacaklardır.
Geçen sene semihle oynadığımızı çabuk unutuyorlar oradaki performans dibe inince adam gelince hepimize puyol gibi performans sergiliyor gibi gelecek
Dediğiniz gibi,yanına Acerbiyi alabilirlerse tadından yenmezUmarım alabilirler.